Telegram Görüntülü Arama Özelliğine Kavuştu!

telegram-görüntülü-arama

Beklenen özellik nihayet popüler mesajlaşma uygulaması Telegram’a da geldi. Artık Telegram görüntülü arama yapabiliyor. Rakiplerine göre biraz geç kalmış olsa da görüntülü konuşma özelliği en sonunda duyuruldu. Uygulamanın bu yeni özelliğine yakından tanımak, nasıl kullanacağını öğrenmek için hemen okumaya başla!

Günümüzde mesajlaşma uygulamaları sadece kısa mesajlar paylaşmakla kalmıyor, birçok özellik daha sunuyor. Anlık mesajlaşma uygulamaları için görüntülü arama neredeyse olmazsa olmazlardan.

Özellikle Koronavirüs salgını sürecinde Zoom gibi birçok video konferans uygulaması popüler hale geldi. Toplu görüşmeleri sanal toplantı odalarına kaydırdılar.

Öyle ki Facebook, Messenger Rooms ile görüntülü konuşulabilecek kişi sayısını 50’ye çıkardı. Sahibi olduğu mesajlaşma uygulaması WhatsApp‘a ve popüler fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram’a da bu yeni özelliği entegre etti.

Yaşanan tüm gelişmelere Telegram’ın kayıtsız kalması beklenemezdi. Geç de olsa Telegram görüntülü arama özelliğine kavuştu.

Telegram Görüntülü Arama Özellikleri

Diğer uygulamalarda olduğu gibi Kişiler listendekilerle kolaylıkla Telegram üzerinden görüntülü olarak görüşebileceksin. Görüşmek istediğin kişiye dokunup konuşma başlatman yeterli olacak.

Telegram geliştiricileri, kullanıcıların hatalarla karşılaşabileceği ancak en iyi kullanıcı deneyimini sunmak için çalışmalara devam ettiklerini ifade etmekteler.

Sesli arama sırasında görüntülü aramayı istediğin an açabilir veya kapatabilirsin.

Görüntülü aramalar, resim içinde resim modunu destekliyor. Bu sayede gelen mesajlarına cevap verebilir veya diğer işlemlerini yapabilirsin.

telegram-görüntülü-arama

Görüntülü aramaların uçtan uca şifreleme ile korunuyor. Senin ve sohbet ettiğin kişinin ekranın gösterilen 4 emoji aynı ise görüşmen %100 güvenli demek.

telegram-görüntülü-arama

Şimdilik Telegram, grup görüntülü aramayı desteklemiyor. Yakın bir gelecekte grup halinde de görüntülü olarak görüşebileceksin.

Telegram Görüntülü Arama Nasıl Yapılır?

Telegram görüntülü arama yapmak da çok kolay. Aşağıdaki adımları izleyerek görüntülü konuşmaya başlayabilirsin.

Telegram görüntülü sohbet için:

1- Uygulamayı aç. İki farklı şekilde sohbet başlatabilirsin. Görüntülü konuşmak istediğin kişinin profil sayfasına git.

2- Profil sayfasındaki kamera simgesine tıklayarak görüntülü arama başlat

telegram-görüntülü-arama

ya da

3- Görüntülü arama yapacağın kişiyle olan sohbet sayfana git.

4- Sağ üst köşedeki üç noktaya tıklayıp Görüntülü Arama seçeneğine dokun.

telegram-görüntülü-arama

Telegram görüntülü arama ilgili düşüncelerini, varsa sorularını Yorumlar kısmında paylaşabilirsin. AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et!

  1. Telegram

    Telegram

    Telegram kullanımı kolay, gizliliği ve kullanıcı verilerini koruyan bir mesajlaşma uygulaması. Sesli ve görüntülü arama yapabilir, 200.000 kişilik grup oluşturabilir, 1.5 GB’a kadar dosya paylaşabilir, çoklu fotoğraf gönderebilirsin. Vazgeçemeyeceğin uygulamalardan biri olacak!

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …