Koronavirüs Salgını Sırasında Ailecek Yapılacak İşler İçin En İyi 5 Android Uygulama

ailecek-yapılacak-işler

Karantina nedeniyle tüm aile evde. Malum temizlik, bulaşık gibi pek çok ev işi var. El birliğiyle tüm bunları kolayca yapabilirsin. Ailecek yapılacak işler için Family Organizer (Aile Organizatörü) olarak da bilinen Android uygulamalar var. En iyilerini keşfetmek için hemen oku!

Koranavirüs salgını herkesi etkiledi ve evlere kapattı. Ev arkadaşın olabilir veya ailen ile kalıyor olabilirsin.

Yemek, bulaşık, temizlik gibi pek çok ev işini teknolojinin yardımıyla paylaşabilir, herkes daha az yorulabilir ve keyifli vakit geçirmek için daha çok zamanın kalabilir. Aile içi yardımlaşmayı da sağlayabilirsin.

Ailecek Yapılacak İşler İçin En İyi Android Uygulamalar

Bir ev arkadaşın varsa tüm işleri bir kişinin yapması pek de adil sayılmaz. Aynı çatı altında yaşadığın insanlarla görev ve sorumluluk paylaşımı yaparak herkesin daha huzurlu olmasını sağlayabilirsin.

Ayrıca çocuklarına vereceğin küçük görevler ile onları hayata hazırlayabilirsin.

Şu günlerde yardımcı da eve gelemeyeceğine göre ev işlerini paylaşmak daha akıllıca. Ailecek yapılacak işler için kimin ne yapacağını düzenleyebileceğin Android uygulamalar kullanabilirsin.

İstersen Android için en iyi 5 yemek tarifi uygulaması ile ne pişirsem derdinden de kurtulabilirsin.

Konuyla ilgili düşüncelerini Yorumlar kısmında paylaşabilirsin. Android Hikayeler‘i izle hem muhteşem oyun ve uygulamalar keşfet hem de öğreticiler ile nasıl yapılır öğren. AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et!

  1. Cozi Family Organizer

    Cozi Family Organizer

    Cozi Family Organizer, ailecek yapılacak işler için biçilmiş kaftan. Evde yapılacaklar listesi oluşturabilir, görev dağılımı yapabilir, alışveriş ve yemek listesi, aile içi etkinlik takvimi, hazırlayabilirsin. Tüm aile üyelerinin telefonlarıyla eşitlenebilir ve herkes yapılacaklar listesine katkı sunabilir.

  2. FamilyWall

    FamilyWall

    FamilyWall, aile üyelerinle resimler, kişiler, takvim, özel günler ve konum paylaşmanı sağlıyor. Aile üyelerine yönelik yapılacaklar listesi hazırlayabilir, kimin yapacağını belirtebilirsin. Tüm aile etkinliklerini duvarda paylaşabilirsin. Aile içi mesajlaşma imkanı da sunuyor.

  3. OurHome – Chores and Rewards

    OurHome – Chores and Rewards

    OurHome, günlük işleri bir oyuna dönüştürüyor. Aile üyeleri, yapılacaklar listesini, görev dağılımını ve bitiş tarihini ayarlayabilir. Tüm yapılan işleri ve geriye kalanları takip edebilirsin. Ödüllerle çocukları ev işlerine dahil etmeni ve onları motive etmeni sağlıyor. Ödülleri ve puanları istediğin gibi düzenleyebilirsin.

  4. Chores App

    Chores App

    Ev İşleri ile aile içinde görev ve sorumluluk paylaşımı yapabilirsin. Ev arkadaşlarınla kimin ne yapacağına karar verebilirsin. Yapılacaklar listesi oluşturup görevler tamamlandıkça puan kazanabilirsin. Skor panosuna bakabilirsin. İstersen aile içi sohbet edebilirsin.

  5. Ev idaresiPlanlayıcı ve hatırlatıcı

    Ev idaresiPlanlayıcı ve hatırlatıcı

    Ev idaresiPlanlayıcısı ile evini daha temiz ve düzenli tutabilirsin. Temizlik zamanını belirleyebilir, kimlerin ne yapacağını karar verebilirsin. Kontrol listeleri hazırlayabilir, hatırlatıcılar ile yapılacakları, ödenecekleri veya alınacakları unutmazsın. Planlamana göre bildirimler de alabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…