Evden Çalışma: Takım Çalışması Uygulamaları ile Ekibine Ulaş, İş Birliği Yap

takım-çalışması-uygulamaları

Evden çalışma, COVID-19 salgını nedeniyle daha önemli hale geldi. Home office çalışmak, artık pek çok şirketin tercihi haline geldi. Takım çalışması uygulamaları ile ekibinle iletişimini kesintisiz sürdürebilir, projelerin üzerinde iş birliğine devam edebilirsin. İşte, en iyi Android uygulamalar, hemen oku!

Takım Çalışması Uygulamaları ile Ekibinle İş Birliğini Artır

Koronavirüs salgını neredeyse tüm dünyada karantinaya neden oldu. Pek çok ofis kapanmış durumda. Home ofis çalışmak yani evden çalışmak bir zaruriyet haline dönüştü.

Şimdi, projelerin yarım mı kalacak, ekibinle olan koordinasyonun bozulacak mı? Elbette hayır. Android takım çalışması uygulamaları, birçok işini kolaylaştıracak, ofiste bir arada olmasan bile evden işlerin yürümesini ve kesintisiz iletişim sağlayacak.

Takım Çalışması Uygulamaları: En İyi 5 Listesi

Evden çalışma imkanı sunan en iyi 5 Android uygulamayı listeledik.

Bu uygulamalar sayesinde takım içi iletişimi, yazılı, sesli ve görüntülü görüşmeler ile sürdürebilirsin. Ayrıca yeni görev dağılımı yapabilir, gerekli dosyaları paylaşabilir, projenin zamanında tamamlanmasını sağlayabilirsin.

Verimliliğini artıracak takım çalışmaları uygulamaları aşağıda. Uzaktan çalışmak ve eğitim için en iyi Android uygulamalar neler biliyor musun?

Konuyla ilgili düşüncelerini Yorumlar kısmında paylaşabilirsin. Android Hikayeler‘i izle, muhteşem oyun ve uygulamalar keşfet; öğreticiler ile nasıl yapılır öğren. AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et.

  1. Slack

    Slack

    Slack, ekibinle bilgi alışverişini kolaylaştıran bir iletişim uygulaması. Kanallar oluşturup konulara, projelere ve gruplara göre düzenleyebilirsin. İş arkadaşlarınla grupça veya bireysel mesajlaşabilir, dosya paylaşabilirsin. Ücretli sürümde telekonferans ve ekran paylaşma gibi ek özellikler sunuyor.

  2. Trello

    Trello

    Trello, kullanımı kolay bir proje yönetimi aracı. Neyi, kimin, ne zaman yapması gerektiğini düzenleyebilirsin. Bir sonraki görevin ne olduğunu herkes öğrenebilir. Panolar, kartlar, yapılacaklar ve kontrol listeleri oluşturabilir, tüm bunları ve önemli dosyaları takım arkadaşlarınla paylaşabilirsin.

  3. Microsoft Teams

    Microsoft Teams

    Ekip yönetim aracı Microsoft Teams, çalışanlar arasındaki iletişimi ve verimliliği arttırmana yardımcı olacak. Yazılı iletişim yanı sıra görüntülü olarak da ekipçe görüşebilirsin. Office 365 belgeleri üzerinde ortaklaşa çalışabilir, düzenlemeler yapabilirsin. Dosya paylaşımı, depolama gibi pek çok özelliğe sahip

  4. Facebook at Work

    Facebook at Work

    Workplace, Facebook’tan bağımsız, dikkat dağıtıcı ögelerin olmadığı ekip çalışmasını destekleyen bir uygulama. Gruplar oluşturup canlı yayınlar yaparak proje hakkında bilgiler verebilirsin. Takımınla yazılı, sesli ve görüntülü sohbet edebilir, dosya paylaşabilirsin. Birçok iş aracıyla birlikte kullanabilrsin.

  5. Jira Cloud - Official mobile app for Jira Software

    Jira Cloud – Official mobile app for Jira Software

    Jira, ekibinle birlikte iş akışını yönetebileceğin bir iş birliği uygulaması. Bir proje oluşturup ekibine görevler dağıtabilirsin. İş akışını inceleyebilir, aksayan yönleri değerlendirebilirsin. Karşılaşılan sorunlara çözümler üretebilir, kalite testleri yapabilir, düzeltmeler uygulayabilirsin.

XAPK nedir ve Android’de XAPK nasıl yüklenir?
XAPK nedir ve Android’de XAPK nasıl yüklenir?

Aradığın bir oyunu Google Play’de bulamadın ancak XAPK formatından indirebileceğin bir kaynakta keşfettin. Peki bu XAPK nedir, Android’e XAPK nasıl yüklenir, güvenli midir, merak ediyorsan aradığın cevapları bu rehberde bulabilirsin. Detayları keşfetmek için okumaya devam et!…

WhatsApp ekran paylaşımı nasıl yapılır?
WhatsApp ekran paylaşımı nasıl yapılır?

Arkadaşına yeni bir uygulamayı nasıl kullanacağını anlatmak mı istiyorsun? Çok kolay bir yöntemi var: WhatsApp ekran paylaşımı. Popüler mesajlaşma uygulaması ekran paylaşımı yapmana imkan tanıyor. Bu sayede anlatmak yerine göstermen de mümkün. Detayları için okumaya devam et!…