COVID-19: Bağımlılık Yapan Android Oyunlar ile Salgında Sıkılmayı Unut!

bağımlılık-yapan-android-oyunlar

Koronavirüs nedeniyle evdesin, canın mı sıkılıyor? Bağımlılık yapan Android oyunlar ile can sıkıntısını unut, keyifli dakikalar geçir. Bağımlısı olacağın süper Android oyunlar arasından tam 5 tanesi AndroidListe’de. Bu muhteşem listeyi yakından tanımak hemen indirip oynamaya başlamak için okumaya devam et!

COVID-19 yayılmaya devam ediyor, haliyle herkes gibi sen de evinde kalıyorsun. Ancak sıkıldığın oluyor mu? İşte, sana sıkılmayı unutturacak en iyi Android oyunlar.

Bağımlılık Yapan Android Oyunlar ile Harika Zaman Geçir

Bazı mobil oyunlar var ki elinden düşüremez, sürekli oynamak istersin. Bugün listemizdeki oyunlar bu türden. Yayınlandıklarından itibaren ses getirmiş en iyi mobil oyunlar AndroidListe’de.

Listeye geçmeden önce bu hikayedeki oyunları denedin mi?

Battle Royale tarzı hayatta kalma oyunları arasında efsaneleşen PUBG Mobile ilk sırada.

Eşleştirme oyunları arasında öne çıkan klasik oyun Homescape seni de saracak.

Arcade oyun Red Ball serinin 4. oyunu ile listede.

Aksiyon ve macera unsurlarıyla koşu oyunu Minion Rush: Çılgın Hırsız çok eğlenceli.

Kübik grafikleriyle arcade oyun Crossy Road heyacanını sen de yaşa.

Bağımlıklık yapan Android oyunlar hakkındaki detayları aşağıda. Salgın sırasında en çok indirilen Android uygulamaları biliyor musun?

Konuyla ilgili düşüncelerini Yorumlar kısmında paylaşabilirsin. Android Hikayeler‘i izle hem muhteşem oyun ve uygulamalar keşfet hem de öğreticiler ile nasıl yapılır öğren. AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et!

  1. PUBG Mobile

    PUBG Mobile

    PUBG Mobile ile bu popüler oyun mobil cihazlara taşınıyor. 100 kişiyle birlikte ıssız bir adaya paraşütle atladıktan sonra silah, ekipman ve yiyecek bulmak için alanı keşfetmelisin. Adada hayatta kalan son kişi olmak için tüm rakiplerine ve alanın daralmasına meydan okumalısın.

  2. Homescapes

    Homescapes

    Homescape oyununda Austin‘in malikanesini dizayn ve dekore edebilmesi için senin yardımına ihtiyacı var. Şekilleri eşleştirerek bulmacaları çözmesine ve ev için yeni eşyalar, dekoratif malzemeler almasına yardımcı ol. Görev listesindeki hedefleri gerçekleştirmek için çabala.

  3. Red Ball 4

    Red Ball 4

    Red Ball 4 maceranın devam serisi. Bu platform oyununda yapman gereken kırmızı toplara yardım ederek dünyayı kurtarmak ve evreni yok etmek isteyen tüm düşmanları yok etmek. Tüm bölümleri geçmek için zıplamalı, düşmanlarını ezmeli, çeşitli bulmacaları çözmeli, tüm yıldızları toplamalısın.

  4. ÇILGIN HIRSIZ

    ÇILGIN HIRSIZ

    Minion Rush: Çılgın Hırsız’ da bir minyon olup gizem dolu farklı temalı odalarda zorlu koşulara katılacaksın. Zıplamalı, uçmalı, engelleri aşmalı, muzları toplamalı ve kötü adamları yenmelisin. Minyonların için en ilginç kostümlerin ve diğer koşucuların kilidini açabilirsin.

  5. Crossy Road

    Crossy Road

    Retro tarzı renkli kübik grafikleriyle Crossy Road oyunda sevimli tavukları ve diğer karakterleri yol, nehir ve tren raylarından karşıya geçireceksin. Trafiğe takılmadan olabildiğince uzağa gitmeye çalışmalısın. Aynı cihazda arkadaşlarına ve ailene meydan oku ve yeni karakterleri topla.

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …