COVID-19 Salgınında Faydalı Günlük Rutinler Edinmek İçin En İyi 5 Android Uygulama

faydalı-günlük-rutinler

COVID-19 salgını sırasında evde kaldığın şu günlerde faydalı günlük rutinler edinebilirsin. Yeni sağlıklı alışkanlıklar kazanmanı sağlayacak en iyi 5 Android uygulama burada. Bu uygulamalar sayesinde sağlığını koruyabilir, sigara gibi kötü alışkanlıklarından kurtulabilir, düzenli ders çalışabilirsin. Ayrıntılar için okumaya devam et!

Koronavirüs salgını nedeniyle evden çıkamadığın bu günleri bir fırsata dönüştürebilir, yararlı alışkanlıklar edinebilirsin. Bu konuda sana yardımcı olacak en iyi Android uygulamalardan bir liste hazırladık.

Android Uygulamalarla Faydalı Günlük Rutinler Edin

Faydalı günlük rutinler edinerek yaşam tarzını değiştirebilirsin. Bu konuda desteğe ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan Android uygulamalar birçok şeyi kendi kendine başarmana yardımcı olacak.

Ev Egzersizleri gibi evde fitness uygulamaları yardımıyla evde spor yapma alışkanlığı edinebilir, formda kalabilirsin.

Okuldan uzak kaldığın bu dönemde Online Test Çöz günlük olarak test çözmeye başlayabilirsin.

Sigara gibi kötü bir alışkanlığın var mı? QuitNow gibi sigarayı bırakmak için geliştirilmiş uygulamaları deneyebilirsin.

İyi alışkanlıklar edinmek için biraz sabırlı olman gerekiyor. Look Alışkanlık Takip başarılı olmanı sağlayacak.

Todoist ile günlük yapılacak işlerini planlayarak hayatını daha düzenli hale getirebilirsin.

Konuyla ilgili düşüncelerini Yorumlar kısmında paylaşabilirsin. Android Hikayeler‘i izle, muhteşem oyunlar keşfet ve öğreticiler ile nasıl yapılır öğren. AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et!

  1. Ev Egzersizleri - Ekipmansız

    Ev Egzersizleri – Ekipmansız

    Ev Egzersizleri, ekipmana veya bir antrenöre ihtiyaç duymadan evde kendi başına yapabileceğin farklı egzersizleri açıklayıcı videolarla sunuyor. Karın, göğüs, bacak ve kol kasları için sayısız egzersiz var. Kilo ver veya kas yap, evde formda kal.

  2. Online Test Çöz

    Online Test Çöz

    Online Test Çöz, 1.sınıftan 12. sınıfa kadar tüm derslerle ilgili online testler içeren bir uygulama. Hem okul derslerine hem de Türkiye’de yapılan LGS, YGS, YDS, ehliyet gibi farklı sınavlara test çözerek hazırlanmanı sağlar. Günlük hatırlatmalar alabilir, başarı durumunu takip edebilirsin.

  3. QuitNow! Sigarayı bırakın

    QuitNow! Sigarayı bırakın

    Hazır evdeyken sigarayı bırak. Sigarayı bırakman için tavsiyeler ve püf noktalar ile QuitNow, gerçek zamanlı bildirimleri, son sigara sonrası geçen süreyi, kaç sigara içmediğini, kazançlarını gösterir. Başarını paylaşabilir, başkalarına yardımcı olabilirsin.

  4. Todoist: Yapılacaklar Listesi

    Todoist: Yapılacaklar Listesi

    Çevrimdışı da kullanabileceğin Todoist ile günlük yaşamını düzenle. Yapılacaklar listesi oluştur, ne kadarını gerçekleştirdiğini takip et. Görevler tanımla, bunları paylaştır, ilerleme durumunu kontrol et. Zaman ve konuma göre bildirimler al. Bu sayede günlük hayatını planlı yaşa.

  5. Loop Alışkanlık Takip

    Loop Alışkanlık Takip

    Loop Alışkanlık Takip, faydalı ve iyi alışkanlıklar edinmen için sana yardımcı olur. Kitap okumak, egzersiz yapmak gibi kendine günlük hedefler koyabilirsin. Hazırlayacağın çizelgeler ile bunları ne kadar yapıp yapmadığını grafiklerle görebilir, hatırlatmalar alabilirsin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…