Android İçin En İyi Evde Fitness Uygulamaları ile Sosyal İzolasyonda Formda Kal!

evde-fitness-uygulamaları

Koronavirüs salgını etkisini sürdürüyor. COVID-19 nedeniyle herkes evine kapandı, sosyal bir izolasyon yaşanıyor. Evde fitness uygulamaları ile formunu koru, spor yap, zinde kal. Sokağa çıkmana gerek kalmadan evde yapabileceğin egzersizler sunan en iyi Android uygulamaları keşfetmek için hemen okumaya başla!

Virüsün yayılmasını önlemek amacıyla tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de “Evde Kal” çağrısı yapılıyor. Evde kaldığın bu süre zarfında zinde kalmanı sağlayacak Android uygulamalar var.

Android İçin En İyi Evde Fitness Uygulamaları ile Form Tut

Sağlıklı yaşamın temel şartlarından biri de spor yapmak. Evde kalırken hem beden hem de ruh sağlığını korumak için evde fitness yapabilirsin.

Evde fitness uygulamaları sayesinde evini bir spor salonuna dönüştürebilir sokağa çıkmana gerek kalmaz.

Evde egzersiz uygulamaları, kişisel koçun olacak. Vücut tipine, hedeflerine uygun egzersiz planları seçebilirsin. Kilo verebilir, hatta kas kütleni arttırabilirsin. Üstelik pek çok egzersiz için günlük beş on dakikanı ayırman yeterli olacak.

Aşağıdaki uygulamalar ile mutlaka spor yap. Android eğlence uygulamaları ile de Koronavirüs stresini azalt.

Konuyla ilgili düşüncelerini Yorumlar kısmında paylaşabilirsin. Android hikayeler‘i izle, muhteşem oyunları keşfet, öğreticilerle nasıl yapılır öğren. AndroidListe‘den uygulama indir,  Facebook sayfamızı takip et!

  1. Ev Egzersizleri - Ekipmansız

    Ev Egzersizleri – Ekipmansız

    Ev Egzersizleri, ekipmana veya bir antrenöre ihtiyaç duymadan evde kendi başına yapabileceğin farklı egzersizleri açıklayıcı videolarla bir araya getiriyor. Karın, göğüs, bacak ve kol kasları için sayısız egzersiz seni bekliyor. Egzersizler boyunca gelişimini izleyebilir, kilo verebilir, kas yapabilirsin.

  2. 7 Dakika Egzersiz

    7 Dakika Egzersiz

    7 Dakika Egzersiz, çok kısa bir sürede yani günlük 7 dakika egzersiz yaparak form tutmanı sağlıyor. HICT yöntemi baz alınarak hazırlanan egzersizleri, evdeki eşyalarını kullanarak kolaylıkla yapabilirsin. Bu sayede kilo verebilir ve zinde kalabilirsin. Aerobik ve kilo verme hareketleri videolarla açıklanıyor. 30 saniyelik 12 egzersiz 3 devre halinde sunuluyor.

  3. Freeletics – Extreme Fitness

    Freeletics – Extreme Fitness

    Freeletics uygulaması, spor yapmak için spor salonu ve ekipman gereksinimini ortadan kaldırıyor. Kişiselleştirilmiş antrenman programını oluşturabilir, vücut ağırlığınla dışarı çıkmadan evinde spor yapabilirsin. 700’den fazla egzersiz ve videolu öğreticiler sunuyor. İlerlemeni izleyebilirsin.

  4. Fitify Workouts & Plans

    Fitify Workouts & Plans

    Fitify ile kendi vücut ağırlığını kullanarak ek ekipmana ihtiyaç duymadan evinin konforunda fitness yapabilirsin. Kilo vermek, yağ yakmak, kas yapmak için kendi antrenman programını oluşturabilirsin. İnternetsiz çalışabiliyor. HD kalitesinde öğreticiler yer alıyor. Vücut bölgesine göre idmanlar ve özel dinlenme egzersizleri sunuyor.

  5. ÜCRETSİZ Günlük Egzersizler

    ÜCRETSİZ Günlük Egzersizler

    Günlük Egzersizler uygulaması, 5 ila 30 dakika arasında evinde günlük olarak yapabileceğin egzersizler sunuyor. Egzersizlerin nasıl yapılacağı antrenörler tarafından gösteriliyor. Hem kadınlar hem de erkekler için antrenmanlar var. Birçok egzersiz için İnternet’e de ihtiyaç duymayacaksın. 100’den fazla egzersiz mevcut.

Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget
Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget

Android telefonunu açtığında ana ekranında daha işlevsel araçlar görmek ister misin? İşte ana ekranını daha kullanışlı hale getirecek en iyi 5 Android widget. Listemizdeki widgetlar ile haberlere bakabilir, notlar alabilirsin. Çok daha fazlasını yapmak için okumaya devam et! …

Kaliteli uyku için en iyi 5 uyku takip uygulaması
Kaliteli uyku için en iyi 5 uyku takip uygulaması

Geceleri daha sağlıklı uyumak, daha kaliteli bir uyku çekmek ister misin? Daha iyi dinlenmeni ve uykunu tam almanı sağlayacak en iyi 5 uyku takip uygulamasını senin için listeledik. Bu uygulamalar ile uykunu izleyebilir ve düzenleyebilirsin. Ayrıntılar için okumaya devam et! …