Android Eğlence Uygulamaları ile Koronavirüs Stresini Ailecek Azalt!

android-eğlence-uygulamaları

Koronavirüs nedeniyle herkes evine kapandı. Bu stresli günleri ailenle daha keyifli geçirmeni sağlayacak Android eğlence uygulamaları var. Bu sosyal izolasyon döneminde ailecek stresini azaltacak, daha mutlu olmanı sağlayacak en iyi 5 Android uygulamayı listeledik. Keyifli zaman geçirmek için hemen oku!

Android Eğlence Uygulamaları ile Ailenin Koronavirüs Stresini Azalt

Koronavirüs salgınının önüne geçmek amacıyla her yerde karantina ilan edilmemiş olsa bile sosyal izolasyon söz konusu. Daha az temas söz konusu.

Okulların ve pek çok ofisin kapanması ailelerin evde kalmasına neden oldu. Uzaktan çalışmak gibi bir alternatifin yoksa evde bolca vakit geçireceksin. Alınan üzücü haberler de aile fertlerinde strese neden olabilir.

Android Eğlence Uygulamaları İle Evde Stressiz Yaşam

Ailecek daha huzurlu bir izolasyon süreci yaşamı sağlayacak Android eğlence uygulamalarını listeledik.

Dizi ve filmler izleyebileceğin Netflix ve Turkcell TV+ ile sinemayı evine taşı.

Eğlenirken bir taraftan da yeni fikirler edinebileceğin TED listemizde.

Google Play Kitaplar ile çocuklarınla masallar, hikayeler dinleyebilir veya uzun süredir okumayı planladığın kitabın dijital versiyonunu bulabilirsin.

Çocuklara özel içeriklere sahip TRT Çocuk ile sen de çocukluğuna dönebilirsin.

Android eğlence uygulamaları ile nebze olsun rahatla. Ancak Koronavirüs’e karşı kendini nasıl koruyacağını biliyor musun?

Konuyla ilgili düşüncelerini Yorumlar kısmında paylaşabilirsin. Muhteşem oyunlar ve öğreticiler için Android Hikayeler‘i izle. AndroidListe‘den eğlence uygulamaları indir, Facebook sayfamızı takip et.

  1. Netflix

    Netflix

    Evinde geçireceğin saatler için Netflix iyi bir eğlence kaynağı. Mobil cihazlarından, Android akıllı TV’den yerli ve yabancı filmler, diziler ve TV şovları izleyebileceğin harika bir uygulama. Kült filmlerin yanı sıra yeni filmleri bulabilir, Netflix’e özel çekilen dizileri izleyebilirsin. Ücretsiz bir ay deneyebilirsin.

  2. Turkcell TV+

    Turkcell TV+

    Evdeki vaktini eğlenerek geçirmeni sağlayacak Turkcell TV+, Android cihazlarından en sevdiğin TV kanallarını, film ve dizileri HD kalitesinde izlemene imkan veren bir mobil TV uygulaması. TV kanallarını canlı olarak izleyebilir. Spor ve eğlence kanallarına göz atabilirsin. Çocuklara özel içeriklerde cabası.

  3. TED

    TED

    TED ile dünyadan ve Türkiye’den alanında başarılı ve yenilikçi insanların konuşmacı olarak katıldığı programları Android’inden izleyebilir, pek çok konuda yeni fikirler edinebilirsin. Türkçe içeriklerin yanı sıra alt yazı desteği ile tüm dünyadan insanları dinleyebilirsin. Çevrimdışı dinlemek için indirebilir, bir oynatma listesi oluşturabilirsin.

  4. TRT Çocuk Mobil

    TRT Çocuk Mobil

    Çocuklarınla birlikte çizgi film izlemeye ne dersin? TRT Çocuk kanalının bu resmi mobil TV uygulaması ile kanalda gösterilen tüm çizgi filmlere ulaşabilir,eğlenceli ve eğitici oyunlar oynayabilirsin. Çevrimdışı izlemek için videoları indirilebilir. Çocuklar için düzenlenmiş etkinliklere göz atabilirsin.

  5. Google Play Kitaplar

    Google Play Kitaplar

    Kitap okumak için bol bol vaktin olacak. Google Play Kitaplar ile e-kitaplara ve sesli kitaplara mobil cihazınla erişim sağlayabilirsin. Sesli kitapları tercih ederek istediğin kitabı dinleyebilirsin. Geniş bir e-kitap, çizgi roman ve edebi eser kütüphanesine sahip. İster satın alabilir istersen ücretsiz içerikleri tercih edebilirsin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…