Ofisin veya Okulun Kapandı mı? Uzaktan Çalışmak ve Eğitim için En İyi Android Uygulamaları

uzaktan-çalışmak

Koronavirüs salgını her yeri etkilemişken senin de ofisin veya okulun kapandı mı? Çare uzaktan çalışmak. İşte, evden, uzaktan çalışmak ve eğitim almak için kullanabileceğin en iyi 5 Android uygulama. Bu uygulamalarla home ofis çalışmak ve daha fazlası için hemen oku!

Uzaktan Çalışmak ve Eğitim Almak İçin İhtiyaç Duyabileceğin En İyi 5 Android Uygulama

Koronavirüs önlemleri nedeniyle okullar ve birçok iş yeri kapandı veya uzaktan çalışmaya başladı. Evden çalışmak bu zorlu günlerde sağlık açısından iyi bir alternatif olabilir.

Bir ofis çalışanı isen home office çalışabilirsin yani uzaktan çalışma araçları ile evini bir ofise dönüştürebilirsin. İstersen evini bir kurs merkezine de dönüştürebilir ve uzaktan eğitim alabilirsin.

Uzaktan Çalışma ve Eğitim İçin En iyi Android Uygulamalar

Evden çalışma ve eğitim için ihtiyaç duyabileceğin uzaktan çalışma yazılımları arasından en iyi 5 Android uygulamayı sıraladık.

Çalışma ekibinle hem yazışma hem de toplu görüntülü konuşma imkanı sunan Skype listemizde. Sadece ekip içi iletişimi yazışarak sağlamak istersen Slack iyi bir alternatif olacak.

Uzaktan masaüstüne erişmek istersen Chrome Uzaktan Masaüstü ideal.

Ekip halinde bir projeyi yönetmek için Trello’yu tercih edebilirsin. Çalışma sürelerini takip etmek için Toggl iyi bir alternatif.

Udemy ile kendini geliştirebileceğin yüzlerce kursa ulaş. Alternatif olarak Coursera’yı düşünebilirsin.

Khan Akademi, ücretsiz dersleri ile eşsiz bir kaynak. YKS‘ye hazırlanıyorsan EBA Akademik Destek‘i kullanabilirsin.

Uzaktan çalışmak ve eğitim almak için kullanabileceğin uygulamalar aşağıda.

Konu ile ilgili farklı görüş veya önerilerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Muhteşem oyunlar ve öğreticiler için Android Hikayeler‘i izle, AndroidListe‘den uygulama indir. Facebook sayfamızdan bizi takip et.

  1. Skype

    Skype

    SkypeAndroid telefonunla İnternet üzerinden görüntülü ve sesli arama yapmanı, takım içi iletişim kurmanı sağlar. Ücretsiz konferans arama yapabilir veya mesajlaşabilirsin. Yüksek kalitede aynı anda 50 kişi ile sesli görüşme yapabilirken 10 kişi ile de görüntülü konuşma yapabilirsin.

  2. Chrome Uzaktan Masaüstü

    Chrome Uzaktan Masaüstü

    Chrome Uzaktan Masaüstü ile telefonundan veya tabletinden bilgisayarındaki dosyalara güvenli bir şekilde uzaktan erişim sağlarsın. Zaman ve mekan sınırlaması olmadan ev veya iş bilgisayarına kolaylıkla erişebilirsin. Ekip arkadaşlarının da bilgisayarına erişmesine izin verebilirsin.

  3. Trello

    Trello

    Trello, güçlü bir proje yönetim aracı. Yapılması gerekenleri ve kimin yapması gerektiğini takım içinde paylaşabilirsin. Görev listesi oluşturabilir, bir sonraki görevin ne olduğunu duyurabilirsin. İş akışını düzenleyebilir, kontrol listeleri oluşturabilir, çevrimdışı çalışabilir, fotoğraf ve video ekleyebilirsin.

  4. Online Udemy Kursları

    Online Udemy Kursları

    Udemy, çevrimiçi bir öğrenme platformu. Farklı alanlardan uzmanlar tarafından verilen çevrimiçi eğitimlere ve kurslara katılabileceğin bir eğitim uygulaması. Pazarlama, Tasarım, Spor, Yabancı Diller, Bilgi Teknolojileri gibi alanlarda ücretli ve ücretsiz kurslar, ders videoları, makaleler, öğreticiler sunuyor.

  5. Khan Academy

    Khan Academy

    Khan Academy, fizik, kimya, matematik, tarih gibi ders videolarını takip edebileceğin pek çok konu içeren bir öğrenme platformu. Yaş sınırlaması olmadan içeriklere her yerden ve her zaman ücretsiz ulaşabilirsin. Çevrimdışı izlemek için videoları indirilebilirsin. Alıştırmalar çözebilir, kaldığın yerden devam edebilirsin.

XAPK nedir ve Android’de XAPK nasıl yüklenir?
XAPK nedir ve Android’de XAPK nasıl yüklenir?

Aradığın bir oyunu Google Play’de bulamadın ancak XAPK formatından indirebileceğin bir kaynakta keşfettin. Peki bu XAPK nedir, Android’e XAPK nasıl yüklenir, güvenli midir, merak ediyorsan aradığın cevapları bu rehberde bulabilirsin. Detayları keşfetmek için okumaya devam et!…

WhatsApp ekran paylaşımı nasıl yapılır?
WhatsApp ekran paylaşımı nasıl yapılır?

Arkadaşına yeni bir uygulamayı nasıl kullanacağını anlatmak mı istiyorsun? Çok kolay bir yöntemi var: WhatsApp ekran paylaşımı. Popüler mesajlaşma uygulaması ekran paylaşımı yapmana imkan tanıyor. Bu sayede anlatmak yerine göstermen de mümkün. Detayları için okumaya devam et!…