2019 Kasım Ayının En İyi Android Oyunları: 2 3 4 Kişilik Oyunlar, Cannon Shot

en-iyi-android-oyunları

Bu ay yine en popüler mobil oyunlardan muhteşem bir liste hazırladık. 2019 Kasım ayının en iyi Android oyunları listemizi incele, en iyi mobil oyunları indir ve sıkılmadan oyna! Bu ayın en güzel Android oyunlarını yakından tanımak için hemen okumaya başla!

2019 Kasım Ayının En İyi Android Oyunları

Android oyunlar, her yaştan insanın ilgisini çekiyor. Boş vakitlerinde eğlenmek isteyenler hemen cep telefonuna sarılıyor.

Mobil oyun severler için bu ayda harika bir 5’li liste hazırladık.

Kasım Ayının En İyi 5 Android Oyunu

Farklı türlerden oyunları listemizde bulacaksın. Kısaca neler var göz atalım.

1- 2 3 4 Kişilik Oyunlar: Arkadaşın ile birlikte oynayabileceğin harika bir simülasyon oyunu.

2- Cannon Shot: Nişan alıp kovaları dolduracağın eğlenceli bir bulmaca oyunu.

3- Karlar Ülkesi Maceraları : Elsa, Ana ve Olaf ile bulmacaları çözmeye var mısın?

4- Sky Roller: Paten tutkunu bu arcade oyun ile göster.

5- Archery Club: Tüm dünyadan oyunculara meydan okuyabileceğin bir okçuluk oyunu.

Kasım ayının en iyi Android oyunları ile ilgili detayları aşağıda bulabilirsin. Ekim ayının en iyi Android oyunlarını oynadın mı? Konu ile ilgili farklı görüş veya önerilerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. 2 3 4 kişilik oyunlar - Futbol,Yılan,Tanklar oyunu

    2 3 4 kişilik oyunlar – Futbol,Yılan,Tanklar oyunu

    Tek başına oyun oynamaktan sıkıldın mı? 2 3 4 Kişilik Oyunlar ile dört arkadaşınla aynı telefon veya tablette 11 heyecan verici oyunu oynamaya ne dersin? Bu simülasyonda, yarışlar, uzaylı tenisi, balık avlama, tanklarla savaş, futbol, sumo ve daha fazlası var.

  2. Cannon Shot!

    Cannon Shot!

    Eğlenceli bulmaca oyunu Cannon Shot’ta top mermisini kovanın içine düşürmek için kurşun kalem gibi mevcut eşyaları kullanacaksın. Kovaya nişan almak için topa parmağınla yöne ver. Seviyeleri geçtikçe yeni topların kilidi açılacak.

  3. Karlar Ülkesi Maceraları: Yeni Eşleştirme Oyunu

    Karlar Ülkesi Maceraları: Yeni Eşleştirme Oyunu

    Karlar Ülkesi Maceraları, Arendelle‘nin şatosunu büyütmene ve dekore etmene yarayan eşyaların kilidini açmak için üç veya daha fazla aynı ögeyi eşleştirmen gereken klasik bulmacalardan biri. Kar tanelerini biriktir, ekstra güçler ve yeni eşyalar kazan.

  4. Sky Roller

    Sky Roller

    Heyecan verici bir arcade oyun olan Sky Roller’da, profesyonel bir patenci olacaksın. Farklı parkurlarda düşmeden hedefe ulaşmak için çeşitli engellerle mücadele edeceksin. Doğru zamanlama ile engelleri aş ve puanları topla.

  5. Archery Club: PvP Multiplayer

    Archery Club: PvP Multiplayer

    Spor oyunlarını sever misin? Okçuluk sporunu mobile taşıyan Archery Club ile gerçek zamanlı olarak tüm dünyaya meydan oku. Hedefleri ıskalama, yayını sürekli olarak geliştir. Faydalı ekipmanlar kazan ve yepyeni mekanları keşfet.

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …