2019 Ekim Ayının En İyi Android Oyunları: Call of Duty: Mobile, The King of Fighters ALL STAR

en-iyi-android-oyunları

En güzel mobil oyunlar için bu ay da yepyeni bir liste hazırladık. 2019 Ekim ayının en iyi Android oyunları listemizi incele, en popüler oyunları indir ve oyna! Bu ayın yeni çıkan ve en beğenilen oyunlarından oluşan listemize hemen göz at!

2019 Ekim Ayının En İyi Android Oyunları

Android oyunlar, her yaştan insanın ilgisini çekiyor. Boş vakitlerini değerlendirmek isteyenler hemen cep telefonuna sarılıyor.

Mobil oyun severler için bu ayda harika bir liste hazırladık.

Ekim Ayının En İyi 5 Android Oyunu

Farklı türlerden oyunları listemizde bulacaksın. Kısaca neler var göz atalım.

Listemizde iki aksiyon oyunu var: Call of Duty: Mobile ve The King of Fighters ALL STAR.

Arcade oyunlardan hoşlananlar için iki klasik oyun burada: Rolling Domino, Draw Around.

Simülasyon oyunları tutkunları için tatlı bir sürprizimiz var. Icing On The Cake ile pasta yap.

2019 Ekim ayının en iyi Android oyunları aşağıda seni bekliyor. Eylül ayının en iyi Android oyunlarını oynadın mı? Konu ile ilgili farklı görüş veya önerilerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. Call of Duty: Legends of War

    Call of Duty: Legends of War

    Call of Duty: Mobile, efsane oyunun cep telefonu versiyonu. Gerçek zamanlı çevrimiçi 100 oyuncuya karşı Battle Royale, 5’e 5 takım halinde oynayabilirsin. Zombilere veya keskin nişancılara karşı mücadele verebilirsin.

  2. The King of Fighters ALLSTAR

    The King of Fighters ALLSTAR

    The King of Fighters ALL STAR ile 90’lı yılların efsane oyunu 200 karakter ile geri dönüyor. Kendi dövüşçünü seçip turnuvalara katıl. Gerçek zamanlı dövüşlerde tüm dünyadan rakiplerine meydan oku, kombo hareketlerini sergile.

  3. Icing On The Cake

    Icing On The Cake

    Rolling Domino oyunu ile günün stresinden kurtulacaksın. Domino taşları farklı şekillerde dizilmiş. Doğru domino taşını vurarak tüm taşları düşürüp gizli şekilleri ortaya çıkarmalısın. Seviyeler ilerledikçe zorlukta artacak.

  4. Rolling Domino

    Rolling Domino

    Rolling Domino oyunu ile günün stresinden kurtulacaksın. Domino taşları farklı şekillerde dizilmiş. Doğru domino taşını vurarak tüm taşları düşürüp gizli şekilleri ortaya çıkarmalısın. Seviyeler ilerledikçe zorlukta artacak.

  5. Draw Around

    Draw Around

    Draw Around oyununda resim çizerek keyifli dakikalar geçirebilirsin.  Verilen şekilleri engellere takılmadan farklı renkleri kullanarak parmağınla çizmen gerekiyor. Resimler giderek daha karmaşık ve renkli hale gelecek.

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…