2020’un En İyi 5 WhatsApp Çıkartma Uygulaması: Personal Stickers, Sticker.ly

Sohbetlerine neşe katan ve kendini ifade etmeni kolaylaştıran çıkartmaları seviyor musun? 2020’un en iyi 5 WhatsApp çıkartma uygulaması ile daha kolay ve keyifli mesajlaş. Sohbetlerine yaratıcılık katacak en iyi Android uygulamaları inceledik ve beşli bir liste hazırladık. Hemen okumaya başla!

En İyi 5 WhatsApp Çıkartma Uygulaması ile Sohbetlerin Şenlensin

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, çıkartmaları ile sohbetleri keyiflendiriyor. Emojilere göre daha fazla ifade gücüne sahip olan çıkartmalar giderek yaygınlaşıyor.

Birçok insan kendi çıkartmalarını tasarlıyor, yaratıcılığını ortaya koyuyor. Hatta kimi çıkartmalar bire meme dönüşüyor. Bu akımdan geri kalmaman için bu yılın en iyi WhatsApp çıkartma uygulamalarını inceledik.

En İyi 5 WhatsApp Çıkartma Uygulaması Bu Listede

Çıkartma kütüphanene yenilerini eklemeni sağlayacak uygulamalara yakından bakalım. Bu çıkartmaları paylaşmaktan hiç sıkılmayacaksın.

Personal Stickers for WhatsApp ile çıkartma yapabilir veya yenilerini bulabilirsin. Stickers Cloud ile yeni çıkartma paketleri indirebilirsin. Özel günler için birlerce çıkartma Stickify var. En güzel karikatür çıkartmalar StickoText’de. Pratik bir çıkartma yapma uygulaması ve geniş bir arşiv arayanlar için Sticker.ly listede.

En iyi 5 WhatsApp çıkartma uygulamasını mutlaka dene. WhatsApp karanlık modu denedin mi? Konu ile ilgili farklı görüş veya önerilerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. Personal stickers for WhatsApp

    Personal stickers for WhatsApp

    WhatsApp çıkartma artık arama. Yepyeni çıkartmalarla arkadaşlarını şaşırtmak, duygularını daha eğlenceli aktarmak istiyorsan Personal Stickers for WhatsApp tam senlik. Telefonundaki herhangi bir resmi de çıkartma yapabilirsin.

  2. Stickers nuevos para WAStickerApps

    Stickers nuevos para WAStickerApps

    Stickers Cloud, WhatsApp için geniş bir çıkartma arşivine sahip. 500’den fazla pakete erişim imkanı sunuyor. Dizilerden, oyunlara kadar pek çok farklı kategoride yüzlerce çıkartma var. Paketler sürekli güncelleniyor. Mem çıkartmalar da cabası.

  3. Stickify - Explore Sticker Packs | WAStickerApps

    Stickify – Explore Sticker Packs | WAStickerApps

    Devasa bir çıkartma koleksiyonuna sahip Stickify, sohbetlerini renklendirecek. Önemli ve özel günler için düzenlenmiş çıkartmalar sunuyor. İster kendi çıkartmalarını oluşturabilir, istersen daha önce yapılmış çıkartmaları telefonuna indirebilirsin.

  4. Stickers For Whatsapp

    Stickers For Whatsapp

    StickoText’in sunduğu Stickers for WhatsApp uygulaması, karikatür, metin bazlı, kişisel bir sürü çıkartmayla geliyor. Kendi çıkartmalarını yapabileceğin gibi hazır paketleri indirip anında sohbetlerinde kullanabilirsin.

  5. Sticker.ly for WhatsApp

    Sticker.ly for WhatsApp

    Sticker.ly for WhatsApp, duygularını ifade edebilmen için kendi özel çıkartmalarını yapmana ve paylaşmana olanak sağlıyor. Arka planı çıkarıp fotoğrafını bir çıkartma olarak düzenleyebilirsin veya zengin arşivine göz atabilirsin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…