2020’un En İyi 5 Fitness Uygulaması ile Android’de Egzersizlerini Takip Et

Kilo vermek ya da forma girmek mi istiyorsun? Android seni bu konuda da yalnız bırakmıyor. En iyi fitness uygulamaları ile egzersizlerini takip et, motivasyonunu arttır. Zinde kalmak ve şekle girmek adına 2020’da sana yardımcı olabilecek uygulamaları görmek için hemen oku!

Android İçin En İyi 5 Fitness Uygulaması 2020’da Rüyalarını Gerçekleştirecek

Sağlıklı yaşam ve şekilli bir vücut herkesin ortak arzusu. Ama fazla kilolardan kurtulmak, forma girmek veya mevcut formunu korumak için egzersiz yapmalısın.

Android teknolojisi sana bu konuda da destek oluyor. Antrenman programları, egzersiz hareketleri ve takibi alanında en iyi fitness uygulamalarını inceledik. Özellikle güdülenmeni sağlayacak, egzersizlerini kayıt altına alan uygulamalara değineceğiz.

Vücudunu şekle sokmak için biraz dişini sıkman ve bu uygulamaları kullanman gerekiyor.

En İyi 5 Fitness Uygulaması ile 2020 Gelişimini İzle

Buradaki en iyi 5 fitness uygulaması, 2020 yılındaki tüm egzersizlerini takip etmeni, istikrarlı olmanı ve gelişimini görmeni sağlayacak. En iyi ücretiz fitness uygulamalarına bakalım.

Egzersizle yakılan kalorileri My FitnessPall ile hesapla. Runtastic, seni GPS ile takip edecek. Ekipmansız spor yaparken gelişimini Ev Egzersizleri ile izle. Günlük egzersiz kayıtlarını JEFIT ile tut. Kendi egzersiz takvimini FitNotes ile oluştur.

En iyi 5 fitness uygulaması 2020‘da form tutmanı sağlayacak. En iyi egzersiz uygulamalarına da göz atmayı unutma. Konu ile ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. Calorie Counter - MyFitnessPal

    Calorie Counter – MyFitnessPal

    My FintessPal, günlük aldığın ve harcadığın kalorinin yanı sıra egzersizlerini de takip eder. Bir egzersiz planını sunarak ne kadarını yaptığını ve yakılan kalori miktarını izler. Birçok cihazla uyumlu çalışır. Attığın adımları, içtiğin su miktarını, diyetini kayıt altına alır.

  2. Runtastic

    Runtastic

    Runtastic, koşu gibi dışarıdaki fiziksel aktivitelerini GPS ile izliyor. Hedeflerini kontrol edebilirsin. Diğer özellikleri arasında adımsayar, kalp atışı sayısı, uyku takibi sayılabilir. Kalça ve karın bölgesi için ek egzersizler bulabilir, performansına dair istatistikleri inceleyebilirsin.

  3. Ev Egzersizleri - Ekipmansız

    Ev Egzersizleri – Ekipmansız

    Ev Egzersizleri, evde kendi başına yapabileceğin farklı egzersizleri açıklayıcı videolarla bir araya getiriyor. Karın, göğüs, bacak ve kol kasları için sayısız egzersiz seni bekliyor. Egzersizler boyunca göstermiş olduğun gelişimini takip edebilirsin.

  4. JEFIT: Workout Tracker Gym Log

    JEFIT: Workout Tracker Gym Log

    JEFIT, 1300’den fazla egzersiz sunmakla birlikte egzersizlerini takip eder. Egzersiz rutinlerin kayıt altına alır. Egzersiz sırasında dinlenme ve çalışma sürelerini gösterir. Antrenman programı yapmana imkan tanır. Seviyelere ayrılmış içerik sunar.

  5. FitNotes - Gym Workout Log

    FitNotes – Gym Workout Log

    Herhangi bir egzersiz planını veya egzersizi FitNotes ile takip edebilirsin. Kardio, koşu, kasma yapma gibi birçok egzersiz türü sunuyor. Bir antrenman takvimi oluşturup üzerinde gerekli değişiklikleri takip edebilir, ilerlemeni kontrol edebilirsin.

Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget
Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget

Android telefonunu açtığında ana ekranında daha işlevsel araçlar görmek ister misin? İşte ana ekranını daha kullanışlı hale getirecek en iyi 5 Android widget. Listemizdeki widgetlar ile haberlere bakabilir, notlar alabilirsin. Çok daha fazlasını yapmak için okumaya devam et! …

Kaliteli uyku için en iyi 5 uyku takip uygulaması
Kaliteli uyku için en iyi 5 uyku takip uygulaması

Geceleri daha sağlıklı uyumak, daha kaliteli bir uyku çekmek ister misin? Daha iyi dinlenmeni ve uykunu tam almanı sağlayacak en iyi 5 uyku takip uygulamasını senin için listeledik. Bu uygulamalar ile uykunu izleyebilir ve düzenleyebilirsin. Ayrıntılar için okumaya devam et! …