2019 Eylül Ayının En İyi Android Oyunları: Granny Chapter 2, Crazy Kick

eylül-ayının-en-iyi-android-oyunları

En güzel mobil oyunlar için bu ay da yepyeni bir liste hazırladık. 2019 Eylül ayının en iyi Android oyunları listemizi incele, en popüler oyunları indir ve oyna! Bu ayın yeni çıkan ve en beğenilen oyunlarından oluşan listemize hemen göz at!

2019 Eylül Ayının En İyi Android Oyunları

Android oyunlar, her yaştan insanın ilgisini çekiyor. Hele bazıları var ki tam bir oyun delisi.

Mobil oyun severler için bu ay da harika bir liste hazırladık.

Eylül Ayının En İyi Android Oyunları İlk 5

Farklı türlerden oyunları listemizde bulacaksın. Kısaca neler var göz atalım.

İlk sıramızda arcade ve korku unsurlarını bir araya getiren bir devam oyunu Granny Chapter 2 var.

Yine arcade ile futbolu birleştiren Crazy Kick ikinci sırada.

Bulmaca oyunları meraklıları için Popcorn Burst farklı bir heyecan sunuyor.

Spor oyunları ile ilgilenenler için harika bir tenis oyunu Tennis Clash:3D Sport listemizde.

Simülasyon oyunları fanatikleri i Peel Good ile keyifli dakikalar geçirecek.

2019 Eylül ayının en iyi Android oyunları aşağıda seni bekliyor. Ağustos ayının en iyi Android oyunlarını oynadın mı? Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan oyun indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. Granny: Chapter Two

    Granny: Chapter Two

    Gizemli ve ürpertici bir evden kaçmak için 5 günün olduğu Granny Chapter 2’de çılgın ve acımasız büyükanneye ve büyükbabaya karşı dikkatli olmalısın. Devam niteliğindeki bu arcade oyunda, bu iki ihtiyar seni kovalayacak, yaşamak istiyorsan sessiz ol!

  2. Crazy Kick!

    Crazy Kick!

    Futbol oyunlarını seviyorsan bu arcade versiyondan çok keyif alacaksın. Crazy Kick’te en olmadık sahalarda tüm engellere rağmen kaleye şut çekecek ve gol atacaksın. Duran toplara iyi vurduğunu herkese ispatlaman gerekiyor.

  3. Popcorn Burst

    Popcorn Burst

    Patlamış mısırı kim sevmez ki? Popcorn Burst’te bol bol mısır patlatacağın bir bulmaca. Farklı özelliklere sahip kapları patlamış mısırlarla doldurman gerekiyor. Sakın mısırları yere düşürme! Ek puan ve para kazanmak için mısırları hedeflere ulaştırmalısın.

  4. Tennis Clash: Free Sports Game

    Tennis Clash: Free Sports Game

    Spor oyunları sevenler özellikle tenisi sevenler için Tennis Clash ideal bir oyun. Ünlü tenis turnuvalarına sen de katıl, dünyaya meydan oku! Ekipmanlarını kişiselleştir, bir antrenör ile çalış. Oynadıkça ustalaş, klasmanını artır.

  5. i Peel Good

    i Peel Good

    Sıkıldın mı, işte keyifli dakikalar geçirmeni sağlayacak bir simülasyon oyunu: i Peel Good. Çeşitli meyve ve sebzelerin kabuklarını ustaca soymalısın. Meyveleri dilediğin gibi çevir, gerçekten soyduğunu hisset ve rahatla!

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …