2019 Ağustos Ayının En İyi Android Oyunları: PUBG Mobile Lite, Sand Balls

en-iyi-android-oyunları

En iyi mobil oyunlar ile yine karşındayız. 2019 Ağustos ayının en iyi Android oyunları listemizi incele, en popüler oyunları indir ve oyna! Yaz mevsimi biterken çok eğlenceli oyunlar çıktı. Bu ayın yeni çıkan ve en beğenilen oyunları için hemen oku!

2019 Ağustos Ayının En İyi Android Oyunları

Android telefonu veya tableti olanlar oyuna doymuyor. Oyun delileri için sürprizlerimiz var.

Mobil oyun severler için bu ay da harika bir liste hazırladık.

Ağustos Ayının En İyi Android Oyunları İlk 5

Farklı türlerden oyunları listemizde bulacaksın. Kısaca neler var göz atalım.

İlk sıramızda efsane oyunlar arasına giren bir aksiyon oyunu PUBG Mobile Lite versiyonu ile karşımızda.

Bulmaca oyunları fanatiklerini iki oyun bekliyor: Sand Balls ve Sandwich.

Futbol keyfi sunan aksiyon oyunu Cool Goal ile çok eğleneceksin.

Simülasyon oyunları tutkunları Perfect Slices’da bıçak kullanma becerini göstereceksin.

2019 Ağustos ayının en iyi Android oyunları aşağıda seni bekliyor. Temmuz ayının en iyi Android oyunlarını oynadın mı? Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. PUBG MOBILE LITE

    PUBG MOBILE LITE

    Efsane hayatta kalma oyunu PUBG Mobile Lite düşük sistemli telefonları olanları sevindirecek. Daha az RAM’a ihtiyaç duyan oyun küçük haritaları ile her cebe girecek. 60 kişi, 2kmx2km haritada mücadele edecek üstelik grafik kalitesinden ödün vermeden.

  2. Sand Balls

    Sand Balls

    Sand Balls, bulmaca oyunlarını sevenlere hitap eden minimalist çizgide bir oyun. Engellere takılmadan topların hedefe ulaşması için en uygun ve kısa yolu çizeceksin. Top sayını da artıracaksın. Hem eğlenmek hem de dinlenmek isteyenler için ideal.

  3. Cool Goal!

    Cool Goal!

    Futbol oyunu Cook Goal, aksiyonu sahalardan çıkarıp çok farklı mekanlara taşıyor. Gol atmak için kıvrak zekanı kullanarak kaleye hedef alıp topa vurmalısın. Topa fasol vererek inanılmaz şutlar gerçekleştirebilir, imkansızı başarabilirsin.

  4. Perfect Slices

    Perfect Slices

    Simülasyon oyunları meraklılarını heyecanlandıracak olan Perfect Slices’da ustaca bıçak kullanarak meyve, sebze ve çeşitli nesneleri dilimlere ayıracaksın. Hızlı bir şekilde bıçağı kullanmalı ve engellere dikkat etmelisin.

  5. Sandwich

    Sandwich

    Sandwich, en lezzetli sandviçleri yapıp sunacağın lezzetli bir bulmaca oyunu. Sandviçin malzemelerini katlayarak bir araya getirecek ve tabakta servis edeceksin. Çok farklı malzemeler ile en lezzetli sandviçi hazırlayacak, parmak yedirteceksin.

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …