WhatsApp Durum Kaydetme: Beğendiğin Fotoğraf ve Videoları İndir

whatsapp-durum-kaydetme

Arkadaşının WhatsApp durumunu çok mu beğendin? WhatsApp durum kaydetme nasıl yapılır biliyor musun? Cevabı sandığın kadar zor değil. Küçük bir WhatsApp hilesinden yararlanarak durum videosunu veya fotoğrafını kaydedebilir, telefonuna indirebilirsin. İstersen üçüncü taraf uygulamalardan da destek alabilirsin. Hemen okumaya başla!

WhatsApp Durum Kaydetme: Dilediğin Fotoğrafı veya Videoyu İndir

Hikaye özelliği pek çok sosyal ağ uygulamasında mevcut. Elbette WhatsApp’ta buna kaygısız kalamadı. Hikaye ile benzer özellikler taşıyan WhatsApp Durum uzun süredir yayında ve pek çok insan tarafından kullanılıyor.

WhatsApp Durum da hikayeler gibi 24 saat sonra kayboluyor. WhatsApp durum videosunu veya fotoğrafları kaydetme mümkün. Detaylar aşağıda.

WhatsApp Durum Kaydetme Nasıl Yapılır?

WhatsApp durum kaydetme 3 farklı yöntemle yapılabiliyor. Bunlara sırasıyla bakalım.

1.Yöntem: WhatsApp Klasörleri Aramak

WhatsApp’ta başkasının durumunu kaydetme, diğer uygulamaları aksine üçüncü taraf bir yazılıma ihtiyaç duyulmadan da yapılabiliyor. Çünkü WhatsApp durumları telefonuna zaten kaydediyor. Yapman gereken bir dosya yöneticisi yardımıyla bu dosyayı bulup farklı bir yere kaydetmek.

Bunun için:

1-Dosya yöneticini aç.

2- Telefonun ana belleğinde yani iç depoda bulunan WhatsApp klasörünü bul ve dokun.

whatsapp-durum-kaydetme

3- Media klasörüne tıkla.

whatsapp-durum-kaydetme

4- .Statuses isimli klasöre gir. Burada mevcut durum fotoğraf ve videoları göreceksin. Dilediğine basılı tutup menü seçeneklerinden kopyalayabilir, başka bir yere taşıyabilirsin. Bu sayede 24 saat sonra durum telefonundan silinmez.

whatsapp-durum-kaydetme

Dosya yöneticinin gizli dosyaları gösterebildiğinden ve bu durumlara WhatsApp’ta daha önce baktığından emin ol!

2. Yöntem: Uygulama Kullanmak

Klasörler arasında gezinmek istemiyorsan WhatsApp durumları kaydetme adına geliştirilmiş üçüncü taraf uygulamaları kullanabilirsin. Status Saver, oldukça kolay bir kullanıma sahip.

Bunun için:

1- WhatsApp duruma baktıktan sonra Status Saver uygulamasını aç.

whatsapp-durum-kaydetme

2- Mevcut durumları kontrol et ve görüntülemek istediğin video veya fotoğrafın üzerine tıkla.

3- Kaydet butonunu kullanarak durumu kaydet.

whatsapp-durum-kaydetme

3. Yöntem: Ekran Görüntüsü Alma

En bilindik ve garanti yöntem ekran görüntüsü almak. Herhangi bir ekran kaydedici yardımıyla videoları kaydedebilirsin.

Güç ve ses kısma düğmesine basarak (modele göre değişebilir) ekranın bir resmini alabilirsin.

WhatsApp durum kaydetme gördüğün üzere çok kolay. WhatsApp’ın çalışmayacağı telefonlardan biri de seninki mi hemen kontrol et! Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. Status Saver

    Status Saver

    Status Saver, WhatsApp‘ta arkadaşlarının durumlarında paylaştıkları resimleri ve videoları kaydetmek isteyenler için ideal bir araç. WhatsApp Durum‘da yayınlanan fotoğrafları ve videoları kendi telefonuna kaydetmeni ve paylaşmanı sağlıyor.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …