En İyi 5 IPTV Uygulaması ile Android’de Ücretsiz Televizyon Keyfi

en-iyi-iptv-uygulaması

Android cihazında kesintisiz ve ücretsiz TV izlemek ister misin? IPTV sana bu fırsatı sunuyor. En iyi IPTV uygulaması nedir diye araştırdık beşli bir liste hazırladık. Bu listedeki en iyi 5 IPTV uygulaması ile canlı yayınları ücretsiz izlemek için hemen oku!

En İyi 5 IPTV Uygulaması ile Android’de Televizyon İzle

IPTV, İnternet Protokolü Televizyonu anlamına geliyor. IPTV, canlı televizyon yayınlarını veya seç-izle videoları izlemeni sağlıyor.

Android’de kullanabileceğin IPTV uygulamaları mevcut ancak biz bugün en iyi 5 IPTV uygulamasını listeledik.

Android’de En İyi 5 IPTV Uygulaması

Bu listeyi sıralarken zorlandık, pek çok IPTV seçeneği bulunuyor ancak en popüler olanlarını bir araya getirdik.

İnternet’teki ücretsiz TV kanallarını bulabilen IPTV, Chromecast desteği sunan GSE Smart IPTV, tam anlamıyla bir medya merkezi olan Kodi, set üstü cihaz gibi çalışan Perfect Player, kolay bir şekilde online TV izlemeni sağlayan Lazy IP TV listemizde.

En iyi IPTV uygulaması listemizi aşağıda bulabilirsin. Film ve dizileri ücretsiz izlemek için en iyi Android uygulamalarına da göz atmadan geçme. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. IPTV

    IPTV

    IPTV, İnternet servis sağlayıcından ya da diğer kaynaklardan ücretsiz televizyon izlemeni sağlıyor. Basit ve kullanımı kolay bir arayüze sahip. Çalma listeleri geçmişini saklıyor. TV kanallarını listeleyebilirsin. M3U desteği de var.

  2. GSE SMART IPTV (PREMIUM ED)

    GSE SMART IPTV (PREMIUM ED)

    Kullanımı kolay arayüzü ile GSE Smart IPTV, 45’ten fazla video formatını destekliyor. Chromecast desteği sunuyor. İnternet’teki canlı yayınlara otomatik olarak tekrar bağlanabiliyor. Örnek çalma listelerine sahip. Alt yazılı içeriklere de erişebilirsin.

  3. Kodi

    Kodi

    Kodi, çok yönlü açık kaynak kodlu bir medya merkezi. Eklentileri sayesinde IPTV linklerini destekliyor ve canlı yayınları izlemene olanak sağlıyor. Arayüzünde arama yapabilir, istediğin video ve canlı yayınları bulabilirsin.

  4. Perfect Player

    Perfect Player

    Set üstü cihaz tadını alacağın Perfect Player, film ve video izlemene, canlı TV kanallarını seyretmeni sağlıyor. Ekleyeceğin IPTV linklerini kolayca işleyip izlemene imkan tanıyor. IPTV sunucularına bağlanıp canlı yayınları takip edebilirsin.

  5. LAZY IPTV

    LAZY IPTV

    Hazır kanal listesi sunmasa da kendinin ekleyeceği M3U veya XSPF listelerini destekleyen Lazy IPTV, çocuklar için ebeveyn denetimi sunuyor. Özelleştirilebilir bir arama çubuğuna ve renkli temalara sahip. Seç-izle videoları seyredebilirsin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…