2019 Haziran Ayının En İyi Android Uygulamaları: Hava Durumu, Cipz TV

en-iyi-android-uygulamaları

2019 Haziran ayının en iyi Android uygulamaları bu listede. Bu ayın en iyi mobil uygulamaları ile Android cihazlarını donatmak için hemen oku ve uygulama indir. Haziran ayı biterken Android dünyasına yeni uygulamalar giriyor. Birbirinden iddialı ve güzel uygulamalar artık markette.

2019 Haziran Ayının En İyi Android Uygulamaları

Haziran ayının en iyi Android uygulamaları listemizde birbirinden popüler uygulamalar var. Bu uygulamalar mobil yaşamını daha keyifli hale getirecek.

Ücretsiz uygulamalar arasından çok faydalı uygulamalar seçtik. Şimdi listemize yakından bakalım.

2019 Haziran Ayının En İyi Android Uygulamaları İlk 5

İlk 5 listemizde neler var? Günlük hava tahminlerini alabileceğin Hava Durumu uygulaması listemizde.

Eğlenceli uygulamalara yeni bir soluk getiren Cipz TV burada.

Haberleşme uygulamaları kategorisinde yer alan Steam Chat ile oyuncu arkadaşlarınla sohbet edeceksin.

Fotoğraf uygulamaları arayanlar Enlight Pixaloop ile fotoğraflarına hareket katacak.

Finans uygulamaları içerisinde bankacılığı kolaylaştıran MobilDeniz işine çok yarayacak.

2019 Haziran ayının en iyi Android uygulamalarını sıraladık. Dilersen mayıs ayının en iyi Android uygulamaları listemize de göz atabilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan oyun indir veya Twitter sayfamızdan bizi takip et!

  1. Hava Durumu

    Hava Durumu

    Hava Durumu – Günlük Canlı Hava Durumu ve Radar, dünyanın en güvenilir hava tahmin istasyonlarından bilgiler alarak cebine aktarıyor. Radar ve uydu görüntülerini paylaşıyor. Anlık, saatlik, günlük ve haftalık tahminler sunuyor.

  2. Steam Chat

    Steam Chat

    Haberleşme uygulaması Steam Chat ile oyun arkadaşlarınla veya grubunla her an, dilediğin yerde sohbet edebilirsin. Kimin çevrimiçi olduğunu görebilir, bildirimler alabilir, davet bağlantıları gönderebilirsin.

  3. Cipz TV

    Cipz TV

    Eğlenceli uygulama Cipz TV ile hem para kazan hem eğlen. Uygulamanın YouTube ve Instagram hesaplarını takip edip içerikleri izleyerek para toplayabilirsin. Daha sonra bunları çeşitli hediyeleri almak için kullanabilirsin.

  4. Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop

    Fotoğraf düzenleme uygulaması Enlight Pixaloop, fotoğraflarına hareket katmanı sağlıyor. Fotoğraflarına animasyonlar ekleyip onları canlandırabilirsin. Hareketlerin yönü için okları kullan istediğin yere ekleyebilirsin.

  5. MobilDeniz

    MobilDeniz

    Mobil bankacılık işlemlerini daha kolay hale getiren Mobildeniz ile DenizBank’ın ürün ve hizmetlerine istediğin yerden ulaşabilirsin. Tüm bankacılık işlemlerini şubeye gitmeden telefonundan gerçekleştirebilirsin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…