3 Mayıs Rap Günü: Rap Yapma Uygulamaları ile Android’de Müzik Yap!

rap-yapma-uygulamaları

Rap ve HipHop müziğe tutkun musun? Rap şarkılar bestelemek ister misin? En iyi şarkıları yapmanı sağlayacak Android’in en iyi rap yapma uygulamaları burada, hemen oku!

Dünya’da 3 Mayıs Rap Günü olarak kutlanıyor. Rap severlerin çok hoşuna gidecek bu güne özel en iyi rap yapma uygulamaları listesi hazırladık. Bu uygulamalarla kendi rap şarkılarını yapmaya başla!

Rap Yapma Uygulamaları ile Müzik Yeteneğini İspatla!

HipHop Barış Bildirgesi 16 Mayıs 2001 yılında Birleşmiş Milletler’e sunuldu. Çeşitli organizasyonlar, delegeler, öncüler ve HipHop aktivistleri tarafından imzalandı. Bu bildirgenin dokuzuncu maddesinde 3 Mayıs Rap Günü olarak kabul edildi. Çeşitli etkinliklerle kutlanılmaya başlandı.

Kendi müziğini yapmak isteyen Rap tutkunlarının çok işe yarayacak rap yapma uygulamalarını bir liste haline getirdik.

Rap Yapma Uygulamaları İlk 5

Rap yapma programları arayanlar için Android mobil bir çözüm sunuyor. Rap yapma uygulamaları sayesinde her an kendi ritimlerini oluşturabilir, sözlerini kaydedebilirsin.

AutoRap, konuşmanı bir rap şarkısına dönüştürecek. Ses kaydedici olarak Tape-a-Talk uygulamasını kullanabilirsin. Gelişmiş düzenleme seçenekleriyle müzik uygulaması Music Maker Jam listemizde. BattleMe ile rap savaşına katıl. Arkadaşlarınla birlikte rap müzik yapabileceğin Rapchat favorin olacak.

Rap yapma uygulamaları çok işine yarayacak. İnternetsiz müzik dinleme uygulamalarını kullanmak ister misin? Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sitemizden uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. AutoRap by Smule

    AutoRap by Smule

    AutoRap, sözlerini bir rap şarkısına dönüştürüyor. Konuşma modunda kaydettiğin konuşmanı havalı bir hale getirecek. Rap modunda ise ünlü şarkıcılara ait yüzlerce ritimden birinin üzerine rap şarkını yapacaksın. Dilersen ağlarda paylaşabilirsin.

  2. Music Maker JAM

    Music Maker JAM

    Music Maker Jam ile sadece rap değil diğer tüm türlerde şarkılar besteleyebilirsin. Kendi ritimlerini yapmana ve düzenlemene imkan veriyor. Hazır örnekler içeriyor. Dilediğin şekilde bunları da değiştirebilirsin. Stüdyonu yanında taşı.

  3. BattleMe

    BattleMe

    BattleMe ile rap dünyasında adını duyurabilir, meydan okuyabilirsin. Kendi rap müziklerini tanıtabilirsin. Seçebileceğin hazır yüzlerce tempo içeriyor. Kafiye bulmana yardımcı olacak. Ses efektleri ile ünlü seslere benzeyebilirsin.

  4. Rapchat: Social Rap Maker, Recording Studio, Beats

    Rapchat: Social Rap Maker, Recording Studio, Beats

    Rapchat ile şarkılarını kaydedebilir ve diğer insanlarla paylaşabilirsin. Yüzlerce tempo ve ritim bulabilirsin. Diğer rapçilerin parçalarını dinleyebilir takip edebilir, ne kadar beğenildiklerini görebilirsin. Rap camiasından destek de alabilirsin.

  5. Tape-a-Talk Voice Recorder

    Tape-a-Talk Voice Recorder

    Tape-a-Talk aslında bir ses kaydedici. Yüksek kalitede ses kaydına imkan tanıyor. Ses kayıtlarını isteğine göre düzenleyebilir, arkadaşlarınla paylaşabilirsin. Kayıtları buluta yükleyebilirsin. Arayüz görünümünü değiştirebilirsin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…