2019 Mart Ayının En İyi Android Uygulamaları: Oyna Kazan, Azar

en-iyi-android-uygulamaları

2019 Mart ayının en iyi Android uygulamaları bu listede. Bu ayın en iyi mobil uygulamaları ile Android cihazlarını şahlandır, hemen oku ve uygulama indir.

Baharı yaşadığımız şu günlerde Android dünyasında gelişmeler devam ediyor. Birbirinden iddialı ve güzel uygulamalar yayınlanıyor. Beşli bir en iyi Android uygulamaları listesi hazırladık.

2019 Mart Ayının En İyi Android Uygulamaları

Mart ayının en iyi Android uygulamaları listemizde birbirinden faydalı uygulamalar var. Mobil işlemlerini kolaylaştıracak ve keyifli dakikalar yaşayacaksın.

Ücretsiz uygulamalar arasından oluşturduğumuz listemizde ilginç uygulamalar var. Şimdi listemize yakından bakalım.

Beşibiryerde 2019 Mart Ayının En İyi Android Uygulamaları

Beşibiryerde listemizde neler var. Eğlenceli uygulamalar arıyorsan bilgini sınama konusunda Oyna Kazan var.

Gün geçtikçe artan popülaritesi ile sohbet uygulamaları kategorisinde öne çıkan Azar listemizde.

Facebook kullanımını daha kolay hale getirecek mesajlaşma uygulamalarından biri de Anka Kuşu.

Yepyeni bir video düzenleyici var: Fotoğraf Video Yapımcı.

WhatsApp için kullanışlı bir araç olan WhatzSeen çok işine yarayacak.

Mart ayının en iyi Android uygulamaları listemiz aşağıda. Şubat ayının en iyi Android uygulamalarını indirdin mi? Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sitemizden uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. Oyna Kazan - Canlı Bilgi Yarışması

    Oyna Kazan – Canlı Bilgi Yarışması

    Genel kültürüne ve bilgine güveniyorsan Oyna Kazan ile hem kendini sınayabilir hem de para ödülü kazanabilirsin. Eğlenceli uygulamalar arayanlara heyecanlı dakikalar vadediyor. Tek kalana kadar devam et veya ödüllü soruları cevapla.

  2. Azar - Video Chat & Messenger

    Azar – Video Chat & Messenger

    Azar ile yeni arkadaşlar edinebilir ve yüz yüze ücretsiz görüntülü sohbet yapabilirsin. Tüm dünyadan insanlarla çeşitli filtreleri kullanarak tanışabilir ve sohbet edebilirsin. Anlık çeviri özelliği sayesinde dil sorununa da çözüm sunuyor.

  3. Phoenix - Facebook & Messenger

    Phoenix – Facebook & Messenger

    Facebook kullanmak istiyorsun ama sistemini çok zorluyor. Bir de Messenger yüklemek zorundasın. Bu ikisini Anka Kuşu ile tek çatı altında toplayabilir, cihazını zorlamadan her iki uygulamayı sıkıntısız kullanabilirsin.

  4. Fotoğraf video yapımcısı

    Fotoğraf video yapımcısı

    Fotoğraflarından videolar yapmak ve bunlara müzik eklemek istiyorsan Fotoğraf Video Yapımcı ideal bir video düzenleyici. Fotoğrafları kırpabilir, çerçeveler ekleyebilirsin. Özel efektler sayesinde göz alıcı slaytlar ve videolar yapabilirsin.

  5. WhatzSeen

    WhatzSeen

    WhatzSeen dilediğin iki numaranın WhatsApp hareketlerini takip etmene olanak sağlıyor. WhatsApp’a giriş çıkış saatleri, online geçirilen süreler hakkında raporlar sunuyor. Anlık bildirimler gönderiyor. İstatistikler ve analizler paylaşıyor.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…