Instagram Video ve Fotoğraf İndirme Nasıl Yapılır?

instagram-video-ve-fotograf-indirme

Instagram’da bir fotoğraf ya da videoyu beğendin ve telefonuna indirmek mi istiyorsun? Instagram video ve fotoğraf indirme nasıl yapılır, hemen öğren!

Instagram’da milyonlarca video ve fotoğraf paylaşıyor. Ancak bazıları çok hoşuna gittiyse, indirmek istiyorsan Instagram fotoğraf ve video indirme yöntemlerini yazımızda bulabilirsin.

Instagram Video ve Fotoğraf İndirme Yöntemleri

Instagram’daki bazı fotoğraf ve videoları telefonunda saklamak isteyebilirsin. Bunun için ilk akla gelen indirmek.

Normalde Instagram fotoğraf ve videoları indirmeye izin vermiyor. Ancak bunu aşmanın da yöntemleri var. Öncelikle küçük bir hatırlatma: indirmeden önce eser sahibinden izin almayı unutma!

Instagram Video ve Fotoğraf İndirme 1. Yöntem

Bahsedeceğimiz Instagram video ve fotoğraf indirme yöntemlerinin ilkinde DownloadGram sitesini kullanacağız. DownloadGram aracılığıyla indirme nasıl yapılıyor açıklayalım.

1- Instagram’da beğendiğin fotoğraf veya resmin sağ tarafındaki üst üste üç noktaya tıkla.

instagram-video-ve-fotograf-indirme

2- Açılan pencereden Bağlantıyı Kopyala seçeneğine dokun.

instagram-video-ve-fotograf-indirme

3- Cihazındaki Chrome gibi bir web tarayıcısından DownloadGram web sitesine gir. Kopyalamış olduğun adresi, metin kutusuna yapıştır ve DOWNLOAD düğmesine tıkla.

instagram-video-ve-fotograf-indirme

Bir süre sonra indirme işlemi tamamlanmış olacak hepsi bu kadar.

Instagram Video ve Fotoğraf İndirme 2. Yöntem

Şimdi gelelim ikinci yönteme. Bu yöntemde Instagram fotoğraf ve video indirme uygulamalarından yararlanacağız.

Bu tür uygulamaların nasıl çalıştığını göstermek adına burada Video Downloader for Instagram’ı kullanarak açıklayacağız. Öncelikle uygulamayı sayfamızdan indir ve kurarken gerekli izinleri ver.

Aslında süreç 1. Yönteme çok benziyor.

1- Instagram’da beğendiğin fotoğraf veya resmin sağ tarafındaki üst üste üç noktaya tıkla ve açılan pencereden Bağlantıyı Kopyala seçeneğine dokun.

2- Video Downloader for Instagram uygulamasını aç ve metin kutusuna bu bağlantıyı yapıştır.

instagram-video-ve-fotograf-indirme

3- Resmin veya videonun altındaki Paylaş simgesine dokun.

instagram-video-ve-fotograf-indirme

4- Görüntüyü İndir seçeneğine tıkladığında video inmiş olacak.

instagram-video-ve-fotograf-indirme

Aslında uygulamayı kurduktan sonra Instagram’da bir URL kopyalanırsa bunu otomatikman algılıyor, indirmeye veya paylaşmaya hazır hale getiriyor.

Instagram video ve fotoğraf indirme oldukça kolay. Aslında Instagram silinen hikaye geri alma da kolay. Adı geçen uygulamaları sitemizde bulabilir, konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sitemizden uygulama indir veya Twitter hesabımızdan bizi takip et!

  1. Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram

    Video Donwloader for Instagram, tek tıklama ile beğendiğin fotoğraf ve videoları tekrar paylaşmana veya indirmene olanak sağlıyor. Paylaşımlardaki etiketleri de kopyalamana izin veriyor. Vine videolarını da indirebiliyor.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…