2019 Ocak Ayının En İyi Uygulamaları: Google Asistan, Biugo

ayın android uygulamaları

2019 Ocak ayının en iyi Android uygulamalarını biliyor musun? Ücretsiz uygulamalar arasından öne çıkan yeni uygulamalar burada, hemen oku ve uygulama indir.

Yeni yıla girdik. Yeni uygulamalar, 2019’un bu ilk ayında Google Play Store’da yerini aldı. 2019 Ocak ayının en iyi Android uygulamalarının yer aldığı yeni liste hazırladık.

Ocak Ayının En İyi Android Uygulamaları

En iyi Android uygulamaları kullanarak 2019’a iyi bir başlangıç yap. Kış kendini iyice hissettiriyor ve öğrenciler için de ara tatil zamanı.

Ocak ayının en popüler uygulamaları arasında neler bulacaksın, şimdi bakalım.

Ocak Ayının En İyi Android Uygulamaları Neler?

En iyi Android uygulamaları listemizde bu ay birbirinden değişik uygulamalar var. Yeni çıkan uygulamalar arasında oldukça faydalı uygulamalar yer alıyor.

Pek çok işini kolaylaştıracak, Google tarafından tasarlanan asistan uygulaması, Google Asistan en çok indirilenler arasında.

Eğlenceli uygulamalar arasında sayacağımız bulmaca ve boyama özelliklerini bir araya getiren Chamy  ile keyifli vakitler geçireceksin.

Instagram takipçi analizi gerçekleştiren CCSoft+ soysal medyada nasıl daha popüler olabileceğin konusunda sana ipuçları verecek.

Mobil cihazların üzerinden video editleme, video düzenleme imkanı sunan Biugo ile çekimlerinin havası değişecek, izleyenler inanamayacak.

Spor uygulamaları arasında bu ay fitness yapanlar için adım sayar Easy Pedometer bu ay listemizde yer alıyor.

2019 Aralık ayının en iyi Android uygulamalarını sayfamızdan indirebilirsin. Sosyal medya yönetimi için en iyi Instagram araçlarına da göz at. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Google Assistant

    Google Assistant

    Telefonunda sana büyük yardımcı olacak asistan uygulaması Google Asistan, sesli komutları anlıyor. Ana sayfa düğmene basılı tutarak etkinleştirebilir, hatırlatıcı, alarm kurabilirsin. Yol tarifi alabilir, hızlı bir şekilde çağrı yapabilirsin.

  2. Biugo— Magic Effects Video Editor & Photo Cutout

    Biugo— Magic Effects Video Editor & Photo Cutout

    Bir video düzenleme aracı olan Biguo ile videolarına efektler ekleyebilir, şablonlar kullanabilirsin. Birçok seçenekle özel günler için kutlama videoları, arkadaşlarına sürpriz yapmak için günaydın videoları veya WhatsApp durumları çekebilirsin.

  3. Chamy - Sayılarla Boyama Kitabı

    Chamy – Sayılarla Boyama Kitabı

    Eğlenceli bir uygulama olan Chamy, bulmaca ve boyama unsurlarını bir araya getiriyor. Sayılara göre şekilleri boyayarak yepyeni resimler oluştur. Yetişkinler için hazırlanmış bulmacalar, stresini atmanı, hayatını renklendirmeni sağlayacak.

  4. Instagram için Takipçi Analizi

    Instagram için Takipçi Analizi

    Instagram için takipçi analizi yapan CCSoft+ uygulaması ile birden fazla hesabını dahi yönetebilirsin. Takibi bırakanları, hayalet takipçileri tespit edebilirsin. Paylaşımlarının beğeni analizlerini alabilir, en iyi takipçilerini görebilirsin.

  5. Easy Pedometer

    Easy Pedometer

    Fitness yapanların ya da sağlıklı yaşam için yürüyenlerin adım sayar ihtiyacına cevap verecek Easy Pedometer oldukça kullanışlı. Günlük adımlarını izleyebilir, yeni hedefler koyup bunları ne kadar başardığını görebilir ve paylaşabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…