Instagram Araçları: 2019’da Sosyal Medya Yönetimi için Gerekli 5 Uygulama

instagram araçları

Instagram araçları sayesinde sosyal medyada daha çok takip ve beğeni kazanabilir, özgün içerikler oluşturabilirsin. İşte, 2019’da sosyal medya yönetimi için gerekli 5 uygulama.

Instagram, sosyal medya denildiğinde ilk akla gelenlerden. Günlük aktif bir milyon kullanıcı arasından göze çarpmak için Instagram araçlarına ihtiyacın var. İster iş ister hobi amaçlı paylaşımlarda bulunsan da sosyal medyada öne çıkmak istiyorsan bazı sosyal medya yönetimi araçlarına ihtiyacın var.

Sosyal Medya Yönetimini Kolaylaştıracak Instagram Araçları

Sosyal medyada, özellikle Instagram’da bilinirliğini artırmak için bazı araçlara ihtiyacın var. Instagram araçları sosyal medyada paylaşmış olduğun içeriklerin daha kaliteli olmasını ve daha fazla kitleye ulaşmasını sağlıyor.

İş dünyası bu tür uygulamaları halihazırda kullanıyor. Sen de fotoğraf veya videolarını daha fazla insanın görmesini sağlayabilir takipçi kazanabilirsin.

Instagram Araçları ile Sosyal Medya Yönetimi

Instagram araçları arasında gösterilebilecek yüzlerce araç var. Soysal medyayı sallamanı sağlayacak en iyi Android uygulamaları arasından 5 tanesini listeledik. Şimdi bunlara bakalım.

Sosyal medya yönetimini kolaylaştıracak bu uygulamalara baktığımızda ücretsiz olarak içerik oluşturmanı sağlayacak VSCO ve Snapseed yer alıyor. Bu uygulamalarla fotoğraf ve video düzenleme daha kolay hale geliyor.

Instagram’a repost özelliği getiren Repost for Instagram oldukça kullanışlı. Uygulama sayesinde beğendiğin paylaşımları tekrar paylaşabilirsin.

Profesyonel bir şekilde ürünlerini tanıtmanı sağlayacak Crowdfire, yeni takipçi ve müşteri kazanmanı sağlayacak.

Takipçi analizi, sosyal medya yönetiminin olmazsa olmazlarından. Bu konuda Iconosquare ihtiyaçlarını karşılayacak.

Sosyal medya yönetimi için bu Instagram araçlarını sayfamızdan indirebilirsin. Instagram’da takipçilerini artırmak ister misin, göz atmayı unutma! Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. VSCO

    VSCO

    VSCO, yüzlerce filtre ve efekt ile telefonunu mobil bir editöre dönüştürecek. Gelişmiş düzenleme araçları sayesinde resim ve videoların bambaşka hale gelecek. Uygulamanın kendisiyle paylaşımda ve takipte bulunabilirsin.

  2. Snapseed

    Snapseed

    Fotoğraf düzenleme uygulaması Snapspeed, resimlerine yeni bir görünüm katacak. Efekt ve filtreleri uygulayabileceğin bir fırçaya sahip bu da resim üzerinde daha detaylı çalışmanı sağlıyor. Uyguladığın efektleri şablon olarak kaydedebilirsin.

  3. Repost for Instagram

    Repost for Instagram

    Repost for Instagram, başkalarına ait çok beğendiğin resimleri ve videoları kendi hesabında da paylaşmana izin veriyor. Eser sahibini ekleyebiliyorsun. Tek yapman gereken URL’yi kopyalayıp uygulama üzerinden Instagram’da paylaşmak.

  4. Crowdfire: Your smart marketer

    Crowdfire: Your smart marketer

    Sosyal medya yönetimi Crowdfire ile takipçi sayısını artırabilmenin yanı sıra en iyi içerikleri bulabilir, sosyal ağlarında en uygun zamanlarda paylaşabilirsin. Ürünlerin ve servislerin için en doğru müşterileri bulmanı sağlıyor.

  5. Iconosquare

    Iconosquare

    Takipçi analizi ve içerik analizi yapan Iconosquare, sosyal medya performansını ölçmek için ideal. Paylaşım ve içeriklerinle ilgili detaylı istatistiki bilgiler sunar. Rakiplerine göre durumunu açıklar. Etkili takipçiler edinmeni sağlar.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…