Yeni Yıl Kararlarını Gerçekleştirilecek En İyi Android Uygulamaları

yeni yıl kararları

Yeni yıl için kararlar aldın. Bu sefer kesin yapacağım diyorsun. Yeni yıl kararlarını takip etmeni sağlayacak en iyi Android uygulamaları kullan, kararlarını hayata geçir!

Bir yıl geride kaldı ve artık 2019’dayız. Bu yıl için kendine yeni hedefler belirledin. Pek çok konuyla ilgili yeni yıl karaları aldın. Almış olduğun bu kararları gerçekleştirmene yardımcı olacak uygulamalar var. İşte yeni yıl hedeflerini gerçekleştirmeni sağlayacak en iyi Android uygulamalardan 5 tanesini listeledik

Yeni Yıl Kararların İçin En İyi Android Uygulamaları

2019’a girerken geçen yılın muhasebesini yaptın ve yeni kararlar aldın. Kararlarını uygulamak için zaman kaybetmemelisin. Hemen bunları gerçekleştirmek için çalışmalısın.

Sana en büyük destek yine Android cihazından. Cep telefonuna veya tabletine yükleyeceğin uygulamalar sayesinde kararlarını gerçekleştirmek için daima gayret göstereceksin. Bu uygulamalar sana hedeflerini hatırlatacak.

En İyi Android Uygulamaları ile Yeni Yıl Kararlarını Gerçekleştir

Yeni yılda aldığın kararları hayata geçirmene imkan tanıyan en iyi 5 Android uygulamayı bir araya getirdik. Kısaca bu uygulamalara değinelim.

Değiştirmek istediğin bir alışkanlığın varsa HabitBull sana destek olacak. Gelişmiş bir yapacaklar listesi için Wunderlist ideal. Sıkı bir diyet yapıp kilo vermek istiyorsan MyFitnessPall büyük yardımcı. Sıkı ve atletik vücuda sahip olmak istiyor ama spor salonuna gidecek vakit bulamıyorsan Ev Egzersizleri ideal şekle girmeni sağlayacak. Artık işini değiştirmek istiyor ve yeni bir iş arıyorsan LinkedIn Job Search sana yeni fırsatlar sunacak.

Yeni yıl kararlarını hayata geçirmene yardımcı olacak en iyi Android uygulamalarını sayfamızdan indirebilirsin. 2018 Aralık ayının en iyi uygulamalarına da göz at. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. HabitBull - Habit Tracker

    HabitBull – Habit Tracker

    Sigara veya başka bir bağımlılığından kurtulmak, bir alışkanlığını değiştirmek istiyorsan HabitBull sana çok yardım edecek. Alışkanlıkların ile ilgili takip listeleri oluştur, istatistikler tut. Planlama yap, başardığında kendini ödüllendir!

  2. Wunderlist: To-Do List & Tasks

    Wunderlist: To-Do List & Tasks

    Wunderlist, yeni yıl kararlarını yönetebileceğin ve diğer insanlarla paylaşabileceğin bir yapılacaklar listesi. Grup oluşturabilir, görevler atayabilirsin. Görev tamamlandığında bildirim alabilirsin. Tüm cihazlarınla senkronize edebilirsin.

  3. Calorie Counter - MyFitnessPal

    Calorie Counter – MyFitnessPal

    Yeni yılda kilo vermek istiyorsan günlük aldığın ve harcadığın kaloriyi My FintessPal ile takip edebilirsin. Yediklerini ve egzersizlerini kaydedebilir, sosyal medyada paylaşabilir, kendine hedefler koyup bir topluluğa katılabilirsin.

  4. Ev Egzersizleri - Ekipmansız

    Ev Egzersizleri – Ekipmansız

    Ev Egzersizleri Ekipmansız, yeni yılda yepyeni bir görünüme sahip olmanı sağlayacak. Ekipman olmadan evde tek başına yapabileceğin her bölgene özel çeşitli egzersizleri, videoları, görselleri ve animasyonları bir araya getiriyor.

  5. LinkedIn Job Search

    LinkedIn Job Search

    LinkedIn, işverenler ile iş arayanları bir araya getiriyor. Yeni yılda yeni bir iş arıyorsan küresel ve yerel ilanları takip edebilir, başvuruda bulunabilirsin. Profil oluşturabilir, kendini tanıtabilir, bildirimler alabilirsin. Ağını geliştirebilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…