Yeni Yıl Kutlamaları: En İyi Ücretsiz 5 Uygulama, Tema ve Zil Sesi

yeni yıl en iyi android uygulamaları

Yeni yıla az kaldı. Yeni yıl kutlamalarına renk katacak Android’deki ücretsiz uygulamalar, temalar ve zil sesleri arasından 5 tanesini bir araya getirdik, hemen incele.

2019’a sayılı günler kaldı ve yeni yıl coşkusu her yanı sarmaya başladı. Yeni yıl kutlamaları tüm dünyada planlanmaya başlandı bile. Sen de yeni yılını coşkulu bir şekilde geçirmek istiyorsan, en iyi Android uygulamaları ile telefonunu donat!

Yeni Yıl için En İyi Android Uygulamaları, Temaları ve Zil Sesleri

Yeni yıl heyecanının dört bir yanımızı sardığı şu günlerde Google Play’de yeni yıl temalı uygulamalar, duvar kağıtları ve zil sesleri indirmen için seni bekliyor.

Yeni yılı telefonunun ekranında da yaşamaya ne dersin? Artık duvar kağıdını değiştirmenin zamanın gelmedi mi? Yeni yıla yeni zil sesleriyle girmek harika olmaz mı? Peki, hangi uygulamalara ihtiyacın olacak? Hazırlamış olduğumuz liste çok hoşuna gidecek.

Ücretsiz Uygulamalar, Duvar Kağıtları ve Zil Sesleri Yeni Yıla Hazır! Ya Sen?

Listemize geçmeden neler bulabileceğine değinelim. Yeni yıl kutlamalarına hazırlanırken keyif almanı sağlayacak zil sesleri, temalar ve uygulamalar burada.

Yılbaşında tatil yapacaklar için hava durumu önemli. Hava durumunu 1Weather ile takip edebilirsin. Önümüzdeki yılda yeni hedeflerin varsa TickTick ile bir yapılacaklar listesi oluşturabilirsin. Zil sesleri sıktıysa Zedge ile yeni yılın en iyi zil seslerini bulabilirsin. 4K kalitesinde duvar kağıtları arıyorsan Duvar Kağıtları HD 4K tam da istediğin uygulama. Yeni yıl temasıyla telefonun ekranın süslemek için Christmas Live Wallpaper Free ideal.

Yeni yıl kutlamaları için en iyi Android uygulamaları, temaları ve zil sesleri indirmen için aşağıda. Fotoğraf çekmeyi seviyorsan 2018’in en iyi fotoğraf düzenleyicilerini incelemelesin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. ZEDGE™ Ringtones & Wallpapers

    ZEDGE™ Ringtones & Wallpapers

    Zedge ile yeni yıla telefonunun zil sesini değiştirerek girebilirsin. Duvar kağıtlarını da yenileyebilirsin. Zil seslerini, bildirim tonlarını, alarm seslerini ve diğer tüm sesleri değiştirebilirsin. Geniş kütüphanesinde ücretsiz pek çok seçenek var.

  2. TickTick - Todo & Task List

    TickTick – Todo & Task List

    TickTick, bir yapılacaklar listesi uygulaması. Yeni yılda yapacağın tüm işleri planlayabilir, bir bir düzenleyebilirsin. Bunları ne kadar yapabildiğini, hedeflerine ne kadar ulaştığını kontrol edebilir, diğer insanlarla görevleri paylaşabilirsin.

  3. Christmas Live Wallpaper Free

    Christmas Live Wallpaper Free

    3D Christmas Live Wallpaper Free uygulaması yeni yıl temalı canlı duvar kağıtları içeriyor. 3D görseller sunuyor. Yeni yıla ne kadar zaman kaldığını gösteriyor. Yağan kar temaları ile ekranında görsel bir şölen yaşayacaksın.

  4. 1Weather:Widget Forecast Radar

    1Weather:Widget Forecast Radar

    Yeni yıl tatilin sırasında hava durumu nasıl olacak diye merak etme. 1Weather, hava durumunu kolayca öğrenmeni sağlayan minimal çizgide bir araç. Bulunduğun konumun mevcut tahmini hava, yağış, nem ve rüzgar durumunu takip edebilirsin.

  5. Duvar kağıtları HD 4K

    Duvar kağıtları HD 4K

    Yeni yıla yüksek kaliteli duvar kağıtları ile girmen için Duvar Kağıtları HD 4K sana çok büyük bir koleksiyon sunuyor. Yeni yıla uygun yüzlerce duvar kağıdı bulabilirsin. Büyük ekranlı cihazları destekliyor. Pilini de çok tüketmez.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…