Durum Çubuğu Değiştirme ve Bildirim Paneli Özelleştirme En İyi Android Uygulamaları

durum cubugu degistirme bildirim paneli ozellestirme

Android’in özgür dünyası, durum çubuğu değiştirme hatta bildirim paneli özelleştirme imkanı sunuyor. Bildirim paneli ve durum çubuğu için en iyi Android uygulamalar burada.

Android yayınlandığı günden itibaren pek çok güncelleme ile özelleştirme seçeneklerini giderek artıyor. Pek çok başlatıcı, ekran kilidi, ikon paketleri gibi bir sürü özelleştirme fırsatı sunan uygulama geliştirildi. Bugün durum çubuğu değiştirme, bildirim paneli özelleştirme alanında en iyi Android uygulamaları yazımızda bulacaksın, okumaya devam et.

Durum Çubuğu Değiştirme ve Bildirim Paneli Özelleştirmede En iyi Android Uygulamaları

Günümüzde pek çok Android kullanıcısı, hazır ayarlar ve yüklü uygulamalar yerine cihazını kişiselleştirmek istiyor. Artık durum çubuğunu değiştirmek, bildirim panelini özelleştirmek mümkün.

Çoğu ünlü telefon üreticisi kendi özelleştirme uygulamalarına sahip olsa da geliştiriciler Android’in sınırlarını zorlamayı seviyor ve pek çok uygulama geliştirilmiş durumda.

Durum Çubuğu Değiştirme ve Bildirim Paneli Özelleştirmede En iyi 5 Uygulama

Bahsedeceğimiz uygulamalar, tasarım açısından durum çubuğunu ve bildirim panelini değiştirmede oldukça başarılı. Renklendirme ve yeni simgeler ekleme seçeneği sunuyor. Görünümü değiştirmenin yanı sıra yeni bildirimler ekleme imkanı sağlıyor. Uygulamalar için kısa yol oluşturma daha kolay hale geliyor.

Durum çubuğu değiştirme ve bildirim paneli özelleştirme uygulamalarını sayfamızdan indirebilirsin. Android bildirim seslerini nasıl değiştirilir ya da bildirimler nasıl kapatılır yazılarımıza da göz atmayı unutma! Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Material Status Bar Notific

    Material Status Bar Notific

    Material Status Bar Notific, durum çubuğu ve bildirim paneli değiştirme konusunda pek çok seçenek sunuyor. Varsayılan rengi değiştirebilir, Üç farklı tema ile yeni simgeler ekleyebilirsin. Tabletlerle uyumlu bir tasarım da sunuyor.

  2. Notification Toggle

    Notification Toggle

    Notificaiton Toggle ile favori uygulamalarına müthiş kısa yollar ile durum çubuğundan erişmeni sağlıyor. Kısa yollar oluşturabilir, 6’ya kadar satır ekleyebilirsin. Özelleştirme seçenekleri ile bildirim panelini kişiselleştirebilirsin.

  3. Power Shade: Notification Bar Changer & Manager

    Power Shade: Notification Bar Changer & Manager

    Power Shade ile durum çubuğunu ve bildirim panelini renklendirebilir, ayarlara kolayca ulaşabilir, düzenlemeler yapabilirsin. Android’inde sıra dışı bir görünüme sahip olabilirsin. Arka planı, simgeleri ve daha pek çok şeyi özelleştirebilirsin.

  4. Floatify Lockscreen

    Floatify Lockscreen

    Floatify Locksreen ile bildirim panelini özelleştirebilir, ekranın kilitli iken bildirimler alabilir ve hızlı cevaplar verebilirsin. iOS tarzı temalar ile kilit ekranına, bildirim paneline ve durum çubuğuna yeni bir görünüm kazandırabilirsin.

  5. Status

    Status

    Status, durum çubuğunu değiştirmek için pek çok özellik sunuyor. Görünümü, saatin yerini bile değiştirebilirsin. Farklı tasarımlarıyla durum çubuğunun rengini düzenleyebilir, yeni ikonlar kullanabilirsin. Android Wear’i  yönlendirebilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…