Amazon Kindle, Kobo Books Gibi 2018’in En İyi 5 Android Kitap Okuma Uygulaması

kitap okuma uygulaması

Kitap okumayı seviyor musun? Android mobil cihazlarınla da kitap okuyabilmen için e-kitap okuyucularını inceledik, işte en iyi 5 kitap okuma uygulaması, hemen indir!

Kitabın serüveninde matbaanın icadı hem kitapların hem de okuyucuların sayısını artırdı. Zamanla kitap okumak, hayatın bir parçası haline geldi. Dijitalleşme çağında ise mobil cihazların hayatımıza girmesi, kitaplara yepyeni bir boyut kazandırdı. Artık kitaplar sadece sayfalarda yazılı, değil dijital ortamlar aracılığıyla her yerdeydi.

Kitap severler için İnternet dev ve kolayca erişilebilir bir kütüphaneye dönüştü. Okumak için koca koca kitapları taşımak yerine, megabaytlarla ölçülen küçük boyutlara indirgeyerek cep telefonunla bile okuyabilirsin.

Dijital kitapları okumayı sağlayan en iyi araç, e-book reader yani e-kitap okuyucu. Telefonuna ya da tabletine yükleyebileceğin bir kitap okuma uygulaması ile her an kitap okuyabilirsin.

E-kitap indirebileceğin bir sürü site mevcut durumda. Ücretlilerin yanı sıra ücretsiz e-book da bulabilirsin. Biz bugün e-kitap okuyucu tavsiyesi isteyenlerin çok işine yarayacak bir yazı kaleme aldık.

2018 yılı itibariyle Android’deki 5 en iyi e-kitap okuyucuyu bir araya getirdik. Listemize göz atarak bu harika uygulamalardan birini hemen kullanmaya başlayabilir ve kitap okuyabilirsin.

En iyi kitap okuma uygulamalarını sayfamızdan indirebilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Amazon Kindle

    Amazon Kindle

    Amazon Kindle uygulaması, bir Kindle cihazın olmasa bile e-kitap okuma zevkini mobil cihazlarına taşıyor. Ücretli ve ücretsiz pek çok kitaba erişim sağlayabilir, Google ve Wikipedia‘da arama yapabilirsin. İçerisinde bir de sözlük bulunuyor.

  2. Moon+ Reader

    Moon+ Reader

    Moon+ Reader, harika kontrol özellikleri ve görüntü ayarları ile okumayı keyifli hale getiren benzersiz bir e-book reader. Kitapta ne kadar ilerlendiğini gösteren bir durum çubuğu var. Pro sürümünde daha detaylı istatistiki bilgiler sunuyor.

  3. Kobo Books Okuma Uygulaması

    Kobo Books Okuma Uygulaması

    Kobo Books, Türkçe arayüzü ile oldukça kullanışlı bir uygulama. Sadece e-book okumakla kalmıyor, entegre Facebook özelliği sayesinde yorumlarını, alıntılarını sosyal medyada paylaşabilirsin. Oldukça büyük bir veri tabanına sahip.

  4. Ücretsiz Kitaplar - Wattpad

    Ücretsiz Kitaplar – Wattpad

    Wattpad, küresel bir kütüphane. Ekran rengini, font boyutunu değiştirmek gibi özelleştirme imkanı sunan bir e-kitap okuma uygulaması. Ünlü ve amatör pek çok yazarın eserlerini bulabilirsin. Dilersen kitap koduyla arama yapabilirsin.

  5. Aldiko Book Reader

    Aldiko Book Reader

    Aldiko Book Reader, otomatik olarak kitapları kaydetmediğinden hafızada fazla yer kaplamıyor. Okuduğun bölümleri kaydetmek için sanal rafına e-kitabı eklemelisin. PDF ve ePUB formatlarını destekliyor ve özelleştirme de sunuyor.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…