Instagram Hikaye İndirme En Kolay Nasıl Yapılır?

instagram hikaye indirme

İyi bir sosyal medya kullanıcısı mısın? En iyi Instagram hikaye indirme uygulamaları ile Instagram hikaye kaydetme nasıl yapılır, hemen öğren!

Sosyal medyayı etkin olarak kullanan biri isen zaten Instagram kullanıyorsundur. Facebook’un satın aldığı uygulama bir milyardan fazla insana hitap ediyor ve günlük pek çok resim, video ve hikaye paylaşılıyor.

Hikayenin mazisi Snapchat’e dayanıyor ama artık neredeyse tüm sosyal ağ uygulamalarında var. Instagram’da günlük paylaşılan hikaye sayısı 400 milyonun üzerinde. Hikaye paylaşımları çok sevilmiş durumda. Paylaşılan bu hikayeler 24 saat sonra otomatik olarak siliniyor. Hikaye yayınlandıktan sonra en kısa sürede takipçilerin izlemesi gerekiyor, ertelemen durumunda bir daha göremeyebilirsin.

Bazı hikayeler var ki gerçekten tekrar tekrar izlenilmesi gerekiyor. Sen de beğendiğin hikayeleri kolayca indirmek istiyorsan Instagram hikaye kaydetme nasıl yapılır bilmelisin. Bugünkü yazımızda Instagram’dan hikaye indirmek için ne yapmalısın ve neye ihtiyacın var bunları ele alacağız. Okumaya devam et!

Instagram Hikaye İndirme Nasıl Yapılır?

Üzülme, o çok beğendiğin hikayeyi telefonuna kaydedebileceksin. Nasıl mı? Bahsedeceklerimizi adım adım yaparak kolay bir şekilde yapabilirsin.

Instagram Hikaye Kaydetme Ön Hazırlık

Her ne kadar farklı yöntemler olsa da biz sana en kolay, en pratik yolu burada aktaracağız. Birinin hikayelerini kolayca indirmek için bazı uygulamalara ihtiyacın var. Bu uygulamaları aşağıda sayfamızda bulabilirsin. Bugün biz StorySaver uygulamasını kullanacağız. Uygulamayı sayfamızdan indirebilirsin.

Adım Adım Instagram Hikaye Kaydetme

1-İlk olarak StorySaver uygulamasını indir ve telefonuna kur. Uygulamayı aç.

instagram hikaye indirme

2-Instagram kullanıcı bilgilerini girerek uygulama üzerinden Instagram sayfana bağlan.

instagram hikaye kaydetme

3-Takip ettiğin hesapları ve bunlara ait hikaye listesini göreceksin.

instagram hikaye video indirme

4-İndirmek istediğin hikayenin üzerine dokun ve açılan pencereden Save butonuna dokun.

instagram hikaye

Hepsi bu kadar. Artık beğendiğin hikayeyi indirmiş oldun. Cihazında StorySaver isimli klasörün içinde bulabilirsin.

Instagram Hikaye İndirme Uygulamaları

Yukarıda anlattığımız adımları gerçekleştirmek için bir uygulamaya ihtiyacın olduğundan bahsetmiştik. Bu Android uygulamalar temelde aynı mantıkla çalışıyor. Instagram hesap bilgilerin ile giriş yapacağın için uygulama seçimi konusunda dikkatli olmanı tavsiye ederiz.

Aşağıdaki uygulamalardan birini seçerek sen de sevdiğin Instagram hikayeleri indirebilirsin.  Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. StorySave

    StorySave

    Arkadaşlarının ve takip ettiklerinin Instagram’da paylaştıkları hikayeleri StorySave ile kolayca indirebilirsin. Sadece hikayeleri değil, paylaşımları ve canlı yayınları da indirebilirsin. Yeni gönderi ve hikayeleri de arayabilirsin.

  2. Story Saver for Instagram

    Story Saver for Instagram

    Story Saver for Instagram adından da anlaşılacağı gibi Instagram hikaye indirmenin yanı sıra, resimleri ve videoları da indirebiliyor. Bunları tekrar paylaşmana izin veriyor. Facebook ve Twitter gibi diğer ağlarla da uyumlu.

  3. Story Saver for Instagram - Story Assistant

    Story Saver for Instagram – Story Assistant

    Story Assistant, basit arayüzü ile çoklu oturuma izin veriyor. Arama özelliğiyle birlikte hikayeleri kaydetme özelliği de sunuyor. Beğendiğin paylaşımlara yer imi ekleyebilir ve hesabına kaydedebilirsin. Hızlı ve hafif uygulama.

  4. Story Saver

    Story Saver

    Story Saver, kullanıcılar arasında arama yapmana, beğendiğin hikaye, resim, video gibi paylaşımları indirmene olanak sağlıyor. Ayrıca repost yapma özelliği ile bunları kendi Instagram sayfanda tekrar yayınlamana izin veriyor.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …