Nefis Yemek Tarifleri, Cookpad Gibi Tatlı Severler için 2018’in En İyi Yemek Tarifi Uygulamaları

nefis yemek tarifleri cookpad gibi tatli severler icin 2018’in en iyi yemek tarifi uygulamalari

Canın tatlı mı çekti? Dışarıya çıkmakta istemiyorsun, ne yapacaksın? Üzülme, işte sana en iyi tatlı tariflerini bulabileceğin uygulamalar, önce yazıyı oku sonra mutfağa geç!

Hani diyette dahi olsak yemekten bir türlü vazgeçemediğimiz, 7’den 70’e herkesin sevdiği, seratonin salgılanmasına neden olan hepimizi mutlu eden çikolata yok mu? Onun da kendine özel bir günü var: 7 Temmuz Dünya Çikolata Günü.

Tatlı düşkünü biri misin? Çikolatayı da seviyorsan ve mutfakla aran iyiyse sana bugüne özel bir sürprizimiz var. Birbirinden güzel tatlı ve yemek tariflerini bulabileceğin en iyi yemek tarifleri uygulamalarını bir araya getirdik.

Türk ve Dünya mutfağından tatlı tarifi bulabileceğin bu uygulamalar sayesinde tatlı krizine girdiğinde hemen bir tarifi yap ve gülücükler saç! Hem kendin ye hem de çevrendekilerin ağızları tatlansın!

Adı geçen uygulamaları sayfamızdan indirebilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Cookpad

    Cookpad

    Cookpad, 200 bine yakın yemek tarifi sunuyor. Kendi tarif koleksiyonuna, yeni tarifler ekleyebilir diğerleriyle paylaşabilirsin. Tatlı ve yemek tarifleri, pişirme incelikleri, tariflere yorumlar, kullanıcılara sunuluyor. Favori tariflerini de saklayabilirsin.

  2. Yummly Recipes & Shopping List

    Yummly Recipes & Shopping List

    Yummly, bir milyondan fazla tarif ile yeni bir uygulama. Yalnızca tarifleri vermiyor, alışveriş listesi de oluşturuyor bu sayede tarifin için alman gereken hiçbir şeyi unutmayacaksın. Arama yapabilir, favori listesi oluşturabilirsin.

  3. Kitchen Stories

    Kitchen Stories

    Kitchen Stroies, HD kalitesinde, adım adım takip edebileceğin yemek tarifi videolar ve resimler yayınlıyor. Mutfak için pratik bilgiler sunuyor. Ölçüleri dönüştürüyor ve alışveriş listesi hazırlıyor. Üstelik ücretsiz!

  4. İnternetsiz Yemek Tarifleri

    İnternetsiz Yemek Tarifleri

    İnternetsiz Yemek Tarifleri adından da anlaşılacağı üzere çevrimdışı kullanabileceğin, tatlı ve yemek tariflerini bulabileceğin, Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini sunan bir uygulama. Tarifler resimli anlatımlara ve yorumlara sahip.

  5. Nefis Yemek Tarifleri

    Nefis Yemek Tarifleri

    Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini bulabileceğin Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile tatlı tariflerini izleyebilir veya okuyarak öğrenebilirsin. Denenmiş 100 binden fazla tarif sunmakta. Çeşitli kategorilerde videolar ve anlatımlar sunuyor.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…