Arama Kaydedici, Çağrı Kaydedici Gibi En iyi Çağrı Kaydetme Uygulamaları

arama kaydedici cagri kaydedici gibi en iyi cagri kaydetme uygulamalari

Bazen telefonda konuşurken ses kaydetmek mi istiyorsun? Arama kaydedici tavsiyesi arıyorsan telefonla görüşürken ses kaydedebileceğin en iyi uygulamalar burada!

Gelişen teknolojiyle birlikte pek çok özelliğe kavuşan telefonlar iletişimin temel aracı. Özellikle İnternet’in hayatımıza girmesi ve cihazların daha akıllı hale gelmesi onları vazgeçilmezimiz haline dönüştürdü.

Gün içerisinde pek çok telefon görüşmesi yapıyoruz. Özellikle yoğun tempolu bir iş hayatın varsa her an telefonla iletişim halindesin demek. Kimi zaman bazı konuşmalarını kaydetmek isteyebilirsin. Bir telefon numarası söylendiğinde kalem, kağıt aramak ya da telefonun not defteri ile uğraşmak yerine görüşmeni kaydedebilirsin. Daha sonra bu kaydı dinleyip rahatça numarayı kaydedebilirsin.

Sadece bu değil, daha pek çok günlük hayattan farklı nedenler sayılabilir. Konuşurken ses kaydı yapan telefonlar piyasada olmasına rağmen her cihazda bu özellik mevcut değil. Bu yazımızda arama kaydetme özelliğine sahip en iyi uygulamaları bulacaksın.

Burada bahsettiğimiz ses kaydetme, yasalara uygun şekilde karşı tarafın haberi olduğu kayıtlardır, hatırlatalım!

Çağrıları kaydetmek için en kolay yol, uygulama kullanmak. Bu uygulamalardan bazıları otomatik olarak arama başladığında kayıt yapabiliyor.

Bahsedeceğimiz uygulamaları sayfamızdan indirebilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Arama Kaydedici

    Arama Kaydedici

    Arama Kaydedici telefonundaki aramaları kaydedebileceğin kullanışlı bir uygulama. Kaydedilecek çağrıları belirlemene, not eklemene imkan tanır. Farklı modlarda otomatik kayıt yapabilirsin. Google Drive ve Dropbox’a kayıt yapabilir.

  2. Görüşme Kayıt - ACR

    Görüşme Kayıt – ACR

    Telefon görüşmelerini otomatik olarak kaydedebileceğin hemen hemen tüm cihazlarla uyumlu bir başka uygulama da Görüşme Kayıt. Ancak ücretsiz versiyonunda manuel kayıt seçeneği bulunmuyor. Bulut depolama mevcut.

  3. Call Recorder

    Call Recorder

    Reklam içeren ama ücretsiz otomatik kayıt yapabilen Call Recorder, tüm kayıtları MP3 formatında saklayabiliyor. Bulut entegrasyonu maalesef yok ama SD karta aktarabilirsin. Tüm kayıtları, kişiye, tarihe göre sıralayabilir veya düzenleyebilirsin.

  4. çağrı kaydedici

    çağrı kaydedici

    Çağrılarını otomatik olarak yüksek kalitede kaydedebileceğin Çağrı Kaydedici ile beyaz ve kara listeler oluşturabilir, kayıt listelerini yönetebilirsin. Bulut depolama imkanı sağlar. Önemli olanları özel bir şekilde belirtebilirsin.

  5. Çağrı kaydedici

    Çağrı kaydedici

    Aramaları kaydetme gibi temel özelliğinin yanı sıra ek hizmetler de sunan Çağrı Kaydedici ile çağrılarını düzenleyebilir, favori aramalar, PIN korumalı aramalar ve MP3 formatında kayıtlar oluşturabilirsin. Reklamsız pro sürümü var.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…