Babalar Günü: ooVoo, Photo Grid Gibi Bugünü Anlamlı Kılacak En İyi 5 Uygulama

babalar günü oovoo photo grid gibi bugunu anlamli kilacak en iyi 5 uygulama

Babalar günü yaklaşıyor, babanla birlikte kullanabileceğin veya bugünü daha özel kılacak uygulamalardan bir liste hazırladık, göz atmayı unutma!

Babalar Günü, pek çok ülkede her yıl Haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan özel bir gün. Neden bu tarihte kutlanıyor diye şöyle bir tarihi bilgilere bakalım.

Babası Amerikan İç Savaşı’da gazi olan Sonora Smart Dodd, Anneler Günü gibi babaların da bir günü olması gerektiğini düşünüyordu. Çünkü Dodd’un babası, annelerinin yokluğunda altı çocuğuna tek başına bakmıştı. Babasının doğum günü olan 5 Haziran’ın Babalar Günü ilan edilmesi için çalışmalara başlamış ama bu çalışmalar o tarihe yetişememiş ve kutlamalar Haziran ayının üçüncü Pazar gününe ertelenmiştir.

Geçen bu süreçle birlikte babalar günü olarak kutlanmaya başlanmış. Dünyanın pek çok ülkesinde olduğu gibi ülkemizde de kutlanmakta.

Bugüne özel bir liste hazırladık. Bu uygulamalar ile babanla bir gezi planı yapabilir, bugünün güzel fotoğraflarından kolaj yapabilir, dünya kupasını ve sevdiğin renklerin maçlarını takip edebilir, babanla görüntülü görüşme yapabilir, yazın birlikte fit bir vücuda sahip olabilirsin. İşte, listemiz!

Bahsedeceğimiz uygulamaları sayfamızdan indirebilirsin. Bu konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. ooVoo Video Call, Text & Voice

    ooVoo Video Call, Text & Voice

    ooVoo ile ücretsiz video ve sesli aramalar yapabilir, mesajlar gönderebilirsin. Yüksek kalitede iletişim imkanı ile sevdiklerinle, babanla, görüntülü konuşarak hasret giderebilirsin. 12 kişiye kadar video sohbet grubu oluşturabilirsin.

  2. 365Scores Canlı Skor

    365Scores Canlı Skor

    365Scores ile maç sonuçlarını anlık izleyebilir, sevdiğin takımla ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Yaklaşan Dünya Kupası’nı da takip edebilir, maç sonuçlarını, son dakika gelişmelerini öğrenebilirsin. Pek çok ülkeden, birçok spor dalını bulabilirsin.

  3. Ev Egzersizleri - Ekipmansız

    Ev Egzersizleri – Ekipmansız

    Ev Egzersizleri, evde kendi başına aletsiz yapabileceğin egzersizleri açıklayıcı videolarla bir araya getiren kullanışlı bir fitness uygulaması. Tüm kas gruplarına yönelik egzersizleri ve idman programlarını bulabilirsin. Yaza fit girmek için ideal.

  4. Photo Grid- Kolaj Uygulaması

    Photo Grid- Kolaj Uygulaması

    Photo Grid ile özel günlerinde fotoğraflarından kolajlar oluşturabilir, Instagram ve diğer sosyal ağlar için resimleri tekrar boyutlandırabileceğin ücretsiz bir resim editörü. Kolajlara çerçeve ve arka plan ekleyebilir, çevirebilir, zum yapabilirsin.

  5. Sygic Travel: Seyahat, Gezi, Rota Planlama Rehberi

    Sygic Travel: Seyahat, Gezi, Rota Planlama Rehberi

    Artık Sygic Travel ile gezilerini ayrıntılı bir şekilde planlayabilir, seyahatini bir keyfe dönüştürebilirsin. Dünya haritasını, şehirlerin turistik mekanlarını, hava durumuna ilişkin bilgileri bulabilirsin. Ayrıca tüm cihazlarınla gezilerini senkronize edebilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…