Lumosity, FaceApp Gibi 2018’in En Heyecan Verici Uygulamaları

lumosity faceapp gibi 2018in en heyecan verici uygulamalari

Android dünyasını kasıp kavuran 2018’e damgasını vuracak en heyecan verici uygulamalardan bir liste hazırladık, listemize göz at, geri kalma!

Android özgür dünyası ile birlikte geliştiricilere geniş imkanlar sunuyor. Her gün yeni uygulamalar Google Play’de yerini alıyor. Bu yıl da pek çok uygulama yayınlanmış durumda. Bazı uygulamalar tartışmasız bir şekilde en ön sıralarda yer alıyor. Bu yazıda, 2018’e heyecan katacak adından söz ettirecek uygulamalardan bir liste hazırladık.

Hazırlamış olduğumuz listedeki bazı uygulamalar daha önceki yıllarda piyasaya çıkmış olsa da yeni özellikleriyle beraber bu yıl da adından çokça bahsettirecek. Farklı kategorilerden 2018’in en heyecan verici uygulamalarından oluşan listemize göz atabilir, dilediğin uygulamaları sayfamızdan indirebilirsin. Bu trend uygulamaları takip ederek gündemden uzak kalma.

Bu konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Lumosity - Zihin Jimnastiği

    Lumosity – Zihin Jimnastiği

    Bilim insanları tarafından geliştirilen Lumosity ile zihinsel kapasiteni, beyin jimnastikleri ile artırabilirsin. Çeşitli günlük egzersizler ve oyunlar sunarak hafıza, konsantrasyon gibi yeteneklerini geliştirmeni ve sağlıklı tutmanı sağlıyor.

  2. SwiftKey Klavye

    SwiftKey Klavye

    SwiftKey Klavye oldukça kullanışlı, çeşitli özelleştirme seçenekleri sunan çoklu özelliklere sahip. Oto düzeltme özelliği, bulut yedekleme ile farklı cihazlarda kullanılabiliyor. Aynı zamanda klavye boyutunu da ayarlayabilirsin.

  3. Chromecast

    Chromecast

    Chromecast ile Android cihazlarından video ve fotoğrafları televizyona aktarabilir, müzik dinlemenin ve video izlemenin keyfini daima yaşayabilirsin. Kablosuz ağ üzerinden ayarlar yapılabilirsin ayrıca birçok platform ve uygulamayla uyumlu.

  4. FaceApp

    FaceApp

    Özçekim fotoğraflarını düzenleyebileceğin FaceApp’in özel efektleri ile çok eğleneceksin. İnsanları güzelleştirebilir, gençleştirebilir ve onların cinsiyetlerini değiştirebilir, yüzlerine güzel bir gülümseme ekleyebilirsin.

  5. Prisma

    Prisma

    Çeşitli sanat biçimlerinden esinlenilmiş özgün filtreler ile fotoğraflarını kişiselleştirebileceğin Prisma, resimlerini sanat eserine dönüştürecek 36 farklı sanat filtresine sahip. Galerinden bir fotoğraf seçebilir veya yeni bir tane çekebilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…