Color Road, Head Ball 2 Gibi 2018 Nisan Ayının En İyi Oyunları

screen-0

Oyun tutkunları yeni oyunları keşfetmeye devam ediyor. 2018 Nisan ayının en iyi oyunlarını bu listede topladık, sen de bu oyunları keşfet.

2018 Nisan ayı sonuna yaklaştığımız şu günlerde oyun dünyası hız kesmiyor. Oyun tutkunları ise oyun indirmeye devam ediyor. Kimisi parmakları yoruluncaya dek oynuyor kimisi ise sadece keyifli zaman geçirmek için oynuyor. Ancak bu oyunlardan bazıları diğerlerinin önüne geçmiş durumda. Biz de bu ay diğer oyunlara fark atan oyunların en iyi 5’inden oluşan bir liste hazırladık. Bu liste sana da hitap edecek, göz atmayı unutma.

Bu ay öne çıkan oyunlar arasında basit ama bağımlılık yapan, kamyonlar ile yük taşıyacağın, değişik bir futbol maçı yapacağın, limitleri zorlayarak araba süreceğin ve küplerin dünyasında bir savaşa katılacağın oyunlar bulacaksın.

Bu konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Head Ball 2

    Head Ball 2

    Çevrimiçi olarak futbol maçı yapabileceğin Head Ball 2’de karakterinle kafa kullanarak oynayacaksın. Karakterinin becerilerini geliştirecek, yeni özellikler ekleyeceksin. Hayalindeki oyuncuyu karakterler arasından oluşturabilirsin süper güçler de cabası.

  2. Color Road

    Color Road

    Minimalist tasarımı ve kolay oynayışıyla bağımlısı olacağın Color Road oyununda yapman gereken topu aynı renklere yuvarlaman ve farklı renklerden uzak durman gerekiyor. Her ne kadar basit gibi görünse de zorlu seviyeler seni bekliyor.

  3. Craft Warriors

    Craft Warriors

    Küplerin dünyasında kendi kahramanlarını oluşturacağın Craft Warriors oyununda askerlerini ve üssünü güçlendireceksin. Kendi köyünü inşa edip, büyüteceksin. Birliğini hazırladığında diğer köylere ve klanlara saldıracaksın.

  4. Racing Limits

    Racing Limits

    Birbirinden eğlenceli modları ile Racing Limits seni kendine bağlayacak. Görselliği atari oyunlarına getiren oyunda arabayı hızlı kullanarak ve sollama yaparak puan kazanacaksın. Üstelik akan bir trafiğin içinde yarışacaksın.

  5. Kamyon Simülatör 2018 : Europe

    Kamyon Simülatör 2018 : Europe

    Avrupa yollarında gerçek bir kamyon sürme deneyimini yaşayacağın Kamyon Simülatör 2018 oyununda kendi taşımacılık şirketini kuracak ve yollarda direksiyon sallayacaksın. Yalnız trafik kurallarını ihmal etme.

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…