WhatsApp Duvar Kağıdı Nasıl Değiştirilir?

image of whatsapp duvar kagidi nasil degistirilir

WhatsApp sohbet ekranını kişiselleştirmek ister misin? WhatsApp duvar kağıdı nasıl değiştirilir, merak ediyorsan işte sana çözüm.

WhatsApp, mesajlaşma konusunda sağladığı kolaylıklar, video ve resim paylaşmaya izin vermesiyle en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulamalarından bir tanesi. Herkesle aynı olmaktansa kişiselleştirmeyi sevenlerden biri isen, WhatsApp sohbet arka planlarını değiştirerek yeni bir tarz katabilirsin. Peki bunu nasıl yapacaksın? Okumaya devam et!

Adım Adım WhatsApp Duvar Kağıdı Değiştirme

1-Üç noktaya tıkla.

Screenshot_20180415-133824_a

2- Ayarlar menüsüne gir.

Screenshot_20180415-133828_b

3-Sohbetler’e tıkla.

Screenshot_20180415-133833_c

4-Duvar Kağıdı‘na dokun.Screenshot_20180415-133837_d

 

5- Açılan pençede beş tane seçenek göreceksin, özellikle üç tanesi duvar kağıtlarını değiştirmeni sağlıyor.

Screenshot_20180415-133921_e

  • Galeri: Kendi fotoğraf galerinden resimler ekleyebilirsin
  • Düz Renk: Desensiz düz renkleri arka plan olarak ayarlayabilirsin.
  • Duvar Kağıdı Galerisi: Bu seçeneği kullanabilmek için resmi WhatsApp Duvar Kağıtları uygulamasını indirmelisin, bu uygulamayı sayfamızda bulabilirsin.
  • Varsayılan: WhatsApp’ın sürümü gereği belirlediği duvar kağıdını seçebilirsin.
  • Duvar Kağıdı Yok: Eğer herhangi bir özelleştirme yapılmış ise bunu geriye alır, sıfırlar.

6- Galeriden, Düz Renklerden veya Duvar Kağıdı Galerisinden beğendiğin resmi veya rengi seçtiğin zaman önizleme ekranı açılacak. Burada eğer duvar kağıdının görünüşünü beğendiysen Kur’a tıklayarak işlemi tamamlayabilirsin.

Screenshot_20180415-134023_f

Uygulama yükleyerek de WhatsApp duvar kağıtlarını değiştirebilirsin. Aşağıda bahsedeceğimiz uygulamaları sayfamızdan indirebilirsin. Bu konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. WhatsApp Wallpaper

    WhatsApp Wallpaper

    İlk bahsedeceğimiz WhatsApp’ın resmi duvar kağıdı uygulaması WhatsApp Wallpaper. WhatsApp sohbet ekranının görünümü değiştirebileceğin çeşitli duvar kağıtları sunuyor. Fazla seçenek sunmasa da WhatsApp’ını özelleştirebilirsin.

  2. Beach Wallpapers for WhatsApp

    Beach Wallpapers for WhatsApp

    WhatsApp’ı kişiselleştirebileceğin eşsiz HD duvar kağıtlarıyla Beach Wallpapers For WhatsApp ile kendini tatilde hissedeceksin. Tropik plajlar, cennet adalar ve muhteşem gün batımları, arkadaşlarınla sohbet ederken havanı değiştirecek.

  3. Colors Wallpapers for Chat

    Colors Wallpapers for Chat

    WhatsApp sohbet arka planını renklendirmek isteyen tüm kullanıcıların dikkatini çekecek Colors Wallpaper For Chat. Çekici ve renkli bir arayüze sahip. Minimalist tarzıyla beğeneceğin kaliteli duvar kağıtlarını bulacaksın.

  4. Whatsapp için duvar kağıtları

    Whatsapp için duvar kağıtları

    WhatsApp, Viber gibi anlık mesajlaşma uygulamalarının sıkıcı tasarımından sıkılan insanlar için mükemmel başka bir uygulama da WhatsApp İçin Duvar Kağıtları. Duvar kağıdını doğa, romantizm gibi farklı kategorilerden seçebilirsin.

  5. Duvar kağıtları HD - Walli

    Duvar kağıtları HD – Walli

    En iyi profesyonellerce oluşturulan, en yaratıcı duvar kağıtlarına sahip büyük bir veri tabanı olan Duvar kağıtları HD – Walli’yi çok beğeneceksin. Beğendiğin resimleri indirebilir, farklı tarzlardan sanatçılarına ait tasarımları keşfedebilirsin. 

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …