4Shared, SoundCloud Gibi En İyi Müzik İndirme Uygulamaları

image of 4shared soundcloud gibi en iyi müzik indirme uygulamalari

Her yerde müzik dinlemek istiyorsun. Her yerde müzik dinlemeni sağlayacak en iyi müzik indirme uygulamalarından oluşan bir liste hazırladık. Mutlaka göz atmalısın.

Müzik insanoğlu var olduğundan beri var. Müzik dinlemek de başlı başına bir keyif. Müzik dinleme alışkanlıklarımız gelişen teknolojiyle birlikte hızlı bir şekilde değişmekte. Mobil müzik dinlemenin ilk keyfi sayılabilecek Walkman’dan sonra teknoloji hız kesmedi ve mp3 formatı tüm alışkanlıkları altüst etti. Her yerde her zaman müzik dinlemek daha da mümkün oldu. Apple’ın sektöre getirdiği yenilikleri hatırlamayan yok gibi. Taşınabilir mp3 oynatıcılar müzik tutkunlarının yol arkadaşı.

Akıllı telefonların hayatımıza girişi her şeyi hızla değiştirdi. Artık taşınabilir müzik çalarlar yerine telefonlarımız bu görevi üstlendi. Hafıza sorununun aşılması ve yaygın İnternet ağıda cabası. Şimdi artık dilediğimiz şarkıyı ücretli ya da ücretsiz; çevrimiçi ya da çevrimdışı dinleyebiliyoruz. Burada çevrimdışı müzik dinlemek isteyen, kendi cihazında kendi müzik arşivini oluşturmak isteyenler için en iyi müzik indirme uygulamalarını bir araya getirdik.

Android’de müzik indirmek için en iyi uygulamalardan oluşturduğumuz listemize göz atmayı unutma! Telif hakları konusunda da duyarlı olacağından eminiz.

Yazımızda adı geçen uygulamaları sayfamızdan indirebilirsin. Bu konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. 4shared

    4shared

    4shared ile ücretsiz bir şekilde hem müzik dinleyebilir hem de indirebilirsin, istersen de paylaşabilirsin. Çevrimiçi bulut depolama erişimi sayesinde sitedeki tüm dosyalara ve diğer yüklenenlere ulaşabilir, arama yapabilirsin.

  2. SoundCloud: müzik & audio

    SoundCloud: müzik & audio

    SoundCloud ile nerede olursan ol kolayca müzik dinleyebilir, indirebilir, favorilerini paylaşabilirsin. En iyi ve yeni müziklere, yayın akışlarına ve radyo programlarına erişebilirsin. Müzik listeleri oluşturabilir, sevdiğin sanatçılarla tanışabilirsin.

  3. Free Mp3 Downloads

    Free Mp3 Downloads

    Free Mp3 Downloads ile tek tıklama ile istediğin sanatçıya, şarkı adına, albüme, indirme linklerine ulaşabilir, türe göre arama yapabilirsin. Ücretsiz pek çok müziği bulabilirsin. Ancak bazı ticari kısıtlamalı parçalara erişemeyebilirsin.

  4. Google Play Müzik

    Google Play Müzik

    Google Play Music ile favori şarkılarını çevrimiçi depolayarak her an dinleyebilirsin. Ücretsiz müzikleri indirebilir, şarkı satın alabilirsin. Kategorilerde müzik arayabilirsin. Çevrimdışı müzik dinleyebilir, podcastlere ulaşabilirsin.

  5. Download Mp3 Music

    Download Mp3 Music

    Basit ve hızlı bir şekilde müzik indirmeni sağlayan Download Mp3 Music ile oldukça geniş ücretsiz müzik arşivine ulaşabilir, arama yapabilir ve buradan indirebilirsin. Çevrimiçi müzik dinleyebilir, bir başka cihaza müzikleri aktarabilirsin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…