Yılbaşında İşine Yarayacak 5 Uygulama

image of yilbasinda isine yarayacak 5 uygulama

2017 sona ermek üzere. Yeni yıl için planlar yapılıyor. Partiler düzenleniyor. Kimisi ise yorgunluğunu gidermek için tatil yapmayı düşünüyor. Sevdiklerini sevindirmek isteyenler hediye alma telaşı içerisinde. Bu planları yaparken sana yardımcı olabilecek bazı uygulamaları bir araya getirdik.

Yılbaşını tatil yaparak kutlamak isteyenlerin yola çıkmadan önce ve sonrasında hava durumundan haberdar olması için bir uygulama önerimiz var. Evde kalıp ailesiyle vakit geçirmek isteyenlerin sıkılmaması, izlemek isteyip de bir türlü izleyemediği filmleri izlemesi için fırsat sunan bir uygulamamız seni bekliyor. Android’ deki zil seslerinden ve duvar kağıtlarından sıkılanlar için yeni yıl hediyesi olabilecek bir uygulama önerimiz de var.

Yeni yıl demek alışveriş yapmayı sevenler için güzel bir bahane. Hediyeler alarak arkadaşlarına, sevdiklerine sürpriz yapmak isteyenleri elbette unutmadık. Alışveriş ve hediye seçimi konusunda yardımcı olabilecek uygulamalardan da bahsedeceğiz. Bu uygulamaları linkleri tıklayarak indirebilirsin.

Bu konuyla ilgili farklı düşüncelerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. 

  1. 1Weather:Widget Forecast Radar

    1Weather:Widget Forecast Radar

    Yılbaşı için ilk uygulamamız, tatil planı yapanlar ya da yola çıkacaklar için. Kayak merkezlerine gidecekler kar durumu rahatlıkla öğrenebilirler. Yolda olacaklar ise daha tedbirli davranabilri. 1Weather hava koşullarını cihazında gösteren bir uygulamadır. Hava durumunu takip etmek isteyen herkes için ideal. Sıcaklık durumu ve yağış bilgisini öğrenebilirsin. Canlı radar bilgilerini takip edebilirsin. Konumunu ayarlayıp hava tahminlerini alabilirsin. Hava nasıl olacak derdine son.

  2. ZEDGE™ Ringtones & Wallpapers

    ZEDGE™ Ringtones & Wallpapers

    Yeni yılda farklılık arayanların imdadına Zedge yetişiyor. Android‘ini daha da kişiselleştirmek isteyenler için ideal. Duvarkağıdı ve telefonun zil sesini değiştirebileceğin özel bir uygulama. Zil sesleri, bildirimler, sesler, duvarkağıtları düzenleyebilir, simgeler indirebilir, cihazına indirdiğin simgeleri ve uygulamaları düzenleyebilir ve widgetlar ekleyebilirsin. Oldukça zengin bir kütüphaneye sahip.Tarzını yansıtabileceğin duvar kağıtları ve zil sesleri seni bekliyor.

  3. Amazon Shopping

    Amazon Shopping

    Sıradaki uygulamamız alışveriş tutkunlarına. Yeni yılda dünyanın nabzını tutmak ve hediye almak isteyenler için. Android akıllı telefonundan fırsatları gözden geçirebilir ve herhangi bir Amazon sitesinden alım yapabilirsin. Ürün özelliklerini kontrol edip herhangi bir ülkenin Amazon sitesinden satın almanı sağlayan hızlı bir arama sistemine sahip. Ürünlerin fiyatına bakmak ve satın almak hatta daha fazlası için barkod okuyucuyu kullanabilirsin. Keyifli alışverişler.

  4. n11.com

    n11.com

    Alışveriş severlere hediye seçiminde yardımcı olabilicek ve alışveriş yapabilecekleri n11.com uygulaması. Türkiye’deki trendleri takip edebileceğin, hediyeler alabileceğin, milyonlarca ürünü bulabileceğin bir uygulama. Farklı fiyatları araştırabilir, taksitlendirme yapabilirsin. Satın aldıklarının kargo takibini gerçekleştirebilirsin. Sana özel indirimleri veya günün indirimlerini takip edebilirsin. Fiyatı düşenleri veya çok satanları izleyebilirsin. Alışverişin tadını çıkar.

  5. Netflix

    Netflix

    Yeni yıl tatilini fırsat bilip uzun zamandır izlemek istediği film için fırsat arayanlara işte çözüm. Netflix ile tablet veya telefon gibi bir mobil cihazlardan her an, her yerde film ve TV programlarını izleyebilirsin. Filmler ve TV programlarına sınırsız erişebilirsin. Kendi tercihlerine göre filmleri ve dizileri izlemene imkan verir, daha önceki seçimlerine dayanarak filmler tavsiye eder. Filmini seç, tıkla ve izle.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…