Wallpapers, ABC Klavyesi Gibi Eylül 2017’nin En İyi 5 Uygulaması

eylul

Şaka maka resmen Eylül ayına da veda ediyoruz. Kışa doğru hızla ilerlediğimiz bu günlerde sararan yaprakları da görmeye başlarsak şaşırma. Ancak seni depresyondan çıkaracak bazı haberlerimiz de yok değil. Eylül ayı Android dünyasında fırtına gibi esti ve beğeneceğin uygulamaları da ardında bıraktı. Şimdi tek yapman gereken yazımızı okuyarak Eylül ayının en öne çıkan uygulamalarına göz atmak.

Bazıları çoktan bizim vazgeçilmezlerimizden oldu bile. Umarız sen de kendine uygun bir şeyler bulursun.

Eğer senin de aklına farklı uygulamalar gelirse ya da farklı bir konuda bilgi lazımsa lütfen bize Yorumlar kısmından yazmayı unutma.

  1. Wallpapers

    Wallpapers

    Listemizin ilk sırasındaki uygulamamız Wallpapers. Adından da anlaşılacağı gibi bir duvar kağıdı uygulaması. Ancak hemen söyleyelim bu duvar kağıtları HD. Yani netlikte sınır tanımıyor. Havalar kararmaya başlamışken içini açacak bir duvar kağıdıyla telefonunu yenilemek istiyorsan doğru adres bu uygulama deriz.

  2. 30 Günde Kilo Ver

    30 Günde Kilo Ver

    İşte gelelim listemizin ve Eylül ayının en ses getiren uygulamalarından birine: 30 Günde Kilo Ver. Tam bir can yoldaşı! Sana yapacağın egzersizlerden tut da yemek menüleri önermeye kadar hemen her konuda yardım eden uygulama bizden tam puan almayı başardı bile.

  3. Device Maintenance

    Device Maintenance

    Telefonun mu yavaşladı? Ya da bir temizlik yapıp telefonunda yer açman mı gerekiyor? O zaman Device Maintenance uygulaması imdadına koşacaktır. Deneyince performansın nasıl yükseldiğini ve telefonunun hızının arttığını kendi gözlerinle göreceksin.

  4. S Collage Photo Editor

    S Collage Photo Editor

    Fotoğrafları biraz rötuşlamanın kimseye bir zararı yok. Ama önemli olan bunu doğru uygulamayla yapmak. Orada da sana tavsiyemiz S Collage Photo Editor. Kolayca saçını değiştir, göz farı ya da ruj sür. Ayrıca erkeklere de uygun 15 sakal modeli de var. Denemesi bedava!

  5. ABC Klavyesi - TouchPal Emoji , etiket ve temaları

    ABC Klavyesi – TouchPal Emoji , etiket ve temaları

    Listemizin son sırasında ABC Klavyesi var.  En güzel özelliği zamanla sana alışarak daha hızlı yazmana yardım etmesi. Ayrıca içindeki binlerce emoji de cabası. 100 farklı dil desteği sunan uygulama hem yazdıklarını kontrol etmesi hem de bir sonraki kelime tahminindeki başarısıyla bizi kendine hayran bıraktı bile.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…