Neredeyse Herşeyi Kontrol Edebileceğin SureMote, Chromecast Gibi En İyi 5 Universal Uzaktan Kumanda Uygulaması

remote

Elektronik cihazlar vazgeçilmezlerimiz. Evimizdeki en önemli yardımcılarımız ve eğlence dostlarımız. Aralarında televizyonumuzdan tutun da klimamıza kadar hepsini saymak lazım. Ancak hepsini ayrı ayrı kontrol etmek de bir o kadar zor. Sizin de eviniz bizimki gibi kumandalarla mı dolu? O zaman sıkı durun!. Bu yazımız sizi o kumandalardan kurtarmak için yazılıyor.

Android telefonlarımız haber takip etmek ya da oyun oynamaktan ötesini yapabiliyor. Evet, telefonlarımız aynı zamanda akıllı birer uzaktan kumandaya dönüşebiliyor. Bunu sen de denemek istiyorsan yazımızı mutlaka okumalısın. Sana büyük faydası olacağını düşünüyoruz.

>Senin de aklına yeni başka uygulamalar gelirse lütfen bize Yorumlar kısmından yazmayı unutma.

  1. SureMote - Universal Remote

    SureMote – Universal Remote

    Listemizdeki ilk uygulamamız SureMote – Universal Remote. Tam bir yardım uzmanı. Uygulama sayesinde televizyonunu hatta klimanı bile uzaktan kontrol edebilirsin. Ayrıca ekrana telefonundaki fotoğraf ve videoları da atmanı sağlıyor. Bir dene deriz.

  2. AnyMote Universal Remote + WiFi Smart Home Control

    AnyMote Universal Remote + WiFi Smart Home Control

    Bir diğer uygulamamızsa AnyMote Universal Remote + WiFi Smart Home Control. Neredeyse uzaktan kumanda edemediği araç yok desek doğrudur. Televizyonun, kliman, DVD sürücün hatta uydu antenine kadar herşey kontrol altında!

  3. Unified Remote

    Unified Remote

    Unified Remote uygulaması da Android telefonlar ve tabletler için geliştirilmiş bir uzaktan kumanda uygulaması. Cihazlara bağlanmak için kablosuz ağları veya Bluetooth’u kullanıyor. Bu sayede cihaz yelpazesi oldukça geniş. Hatta bilgisayarını bile uzaktan kontrol edebilirsin.

  4. Yatse: Kodi Uzaktan kumanda

    Yatse: Kodi Uzaktan kumanda

    Yatse: Kodi Uzaktan kumanda uygulamasının içinde bir de sürpriz var: Sesle kumanda! Evet uygulama sayesinde bağlandığın cihazlarını dilersen sesle dahi kumanda edebiliyorsun. Ayrıca kendi içinde barındırdığı kütüphanesinden biz oldukça etkilendik.

  5. Chromecast

    Chromecast

    Kumanda denir de Google unutulur mu? Bir Google uygulaması olan Chromecast Android telefon ve tabletlerinden video ve fotoğrafları televizyona aktarmaya yarıyor. Bir çok TV platformu ve uygulamayla da uyumlu olan Chromecast sayesinde tek yapman gereken koltuğa yayılıp eğlencenin keyfine varmak.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…