Android İçin Siri Benzeri Google Allo, Robin Gibi En İyi 5 Sesli Asistan Uygulaması

20025624-Screenshot-2014-04-20-17.53.30

Temmuz ayına resmen girdik! Sıcaklar elbette hepimizin en büyük derdi. Hatta bu sıcaklarda insan eline ne telefonunu ne de tabletini almak istiyor. Bu nedenle bu haftaki ilk yazımızı kişisel asistanlara ayırdık. Ellerin Siri’si var da bizim neyimiz eksik? Umarız senin de Android için Siri benzeri uygulamaları okumak hoşuna gider.

Mesaj yazmak, mesaj okumak ya da adres sormak, görüntülü sohbet gibi bir çok konuda sesli olarak yardımına koşacak bu uygulamalar doğrusu bizim oldukça işimize yaradı. İnsanın bir yardımcısı olması ne güzel!

Senin de aklına başka yardımcı uygulamalar gelirse lütfen bize Yorumlar kısmından yazmayı unutma.

  1. Google Allo

    Google Allo

    Listemizdeki ilk uygulamamız Google Allo. Siri’nin en büyük Android rakibi diyebiliriz. Google Allo sayesinde sesli mesajlar göndermek, gereksiz mesajları silmek sadece bir komuta bakıyor. Ayrıca içindeki sayısız emojiye resmen bayıldık!

  2. Sesli Sms

    Sesli Sms

    Sesli SMS uygulaması da listemizdeki bir diğer kullanışlı asistan. Özellikle araba kullanırken ya da yolda yürürken mesaj yazmak oldukça zor. Bu durumlarda yardımına Sesli SMS uygulaması yetişiyor. Ne dersen tıkır tıkır yazan bir uygulama!

  3. Jarvis - My Personal Assistant

    Jarvis – My Personal Assistant

    Jarvis – My Personal Assistant da bir diğer oldukça işlevsel uygulama. Elinden gelmeyen görev yok desek yeridir. Ses komutlarına yanıt da veren uygulama sayesinde telefonu elinden bırakıp dinlenmeye geçebilirsin.

  4. Smart Voice Assistant

    Smart Voice Assistant

    Sesle çalışan bir diğer uygulamamız ise Smart Voice Assistant. Hamarat mı hamarat! Mesajlarını okuyabiliyor, senin için mesaj yazabiliyor hatta yol tarifi ile trafikte yardımcın oluyor. Rahatına düşkünsen bu yardımı kaçırma deriz.

  5. Robin - AI Voice Assistant

    Robin – AI Voice Assistant

    Siri’ye en çok benzeyen bir diğer uygulama da Robin – Al Voice Assistant. Özellikle yolculuklarda ve trafikte mükemmel bir yardımcı olduğunu belirtmemiz lazım. Ayrıca sıkıntı anında da muhabbet edilebilmesi Robin’i tam bir asistan yapıyor.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…