Clash of Clans Benzeri En İyi 5 Oyun

war

Şüphesiz kendi imparatorluğunu kurup stratejiler geliştirdiğin en bilinen oyun Clash of Clans. Ancak insan ne kadar da iyi olsa neticede başka oyunlara da göz atmaya başlıyor. O nedenle bu yazımızı Clash of Clans benzeri oyunlara ayırdık. Her biri  strateji ve taktik üzerine kurulu bu oyunlardan keyif alacağını umuyoruz.

Eğer sen de zamanla kendi imparatorluğunu kurup tehlikeli savaşlara atımayı seviyorsan listemizdeki oyunlara bir göz atmanı tavsiye ederiz.

Eklemek istediğin başka oyunlar olursa bize Yorumlar kısmından yazarsan seviniriz.

  1. Boom Beach

    Boom Beach

    Boom Beach oyununda çeşitli plajları ele geçirmeli ayrıca tüm düşmanlarının silahlarını ve binalarını yok etmelisin. Hedefin oyunda yer alan tüm rakiplerinin plajlarını ve adalarını ele geçirerek mutlak hakimiyet kurmak. Oyunun oldukça keyifli olduğunu belirtelim.

  2. Age of Warring Empire

    Age of Warring Empire

    Listemizdeki bir diğer oyun da Age of Warring Empire. Baştan başlayarak şehrini kurman gereken oyunda düşman kalelerini ele geçirerek ilerlemen gerekiyor. Özellikle grafik ve müzikleriyle göz dolduran oyunu indirmeni tavsiye ederiz.

  3. Castle Clash

    Castle Clash

    Castle Clash oyununda bir ordu oluşturmak için en güçlü kahramanları, savaşçıları ve canavarları bir araya getirmelisin. Amaç elbette tüm düşmanlarını haritadan silmek. Çevrimiçi de oynanabilmesi sayesinde tüm dünyadan rakiplerle savaşabilirsin. Bizden tam not aldı.

  4. Jungle Heat

    Jungle Heat

    Askeri oyunlardan hoşlanıyorsan Jungle Heat oynamaktan da hoşlanacaksın demektir. Kendi askeri üssünü kurarak zamanla genişletmen gereken oyunda tek hedefin tüm diğer üsleri yok etmek ve genişlemek. Heyecanın sürekli dorukta olduğu bir oyun.

  5. Lords Mobile

    Lords Mobile

    Eski çağlarda geçen Lords Mobile listemizin son oyunu. Askerlerini toplayarak ordular kurman gereken oyunda rakiplerine karşı geliştireceğin taktiklerle savaşları kazanman gerekiyor. Oyunun arka planı oldukça detaylı hazırlanmış ve savaşmak da bir o kadar heyecanlı!

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …