Fotoğraf ve Videolarını Kurtarabileceğin Dumpster, Undeleter Gibi En İyi 5 Uygulama

recover

Telefonundaki en kıymetli varlıkların neler diye sorsalar sanırız çoğumuz fotoğraflarımız ya da videolarımız diyecektir. Gerçekten de en önemli anılarımızı ölümsüzleştiren video ve fotoğraflarımız oldukça kıymetli. Ancak bu değerli dosyalarımızın silinme, kaybolma ihtimalini de unutmamak lazım.

Ancak artık endişe etmene gerek yok.Bu yazımızda telefonundan silinen fotoğraf ve videoları nasıl kurtarabilirsin ve hangi uygulamalarla bunu yapabilirsin üzerine hazırladık. Şimdi rahatça arkana yaslan ve bu yeni uygulamaların keyfini çıkar.

Aklına başka uygulamalar gelirse lütfen bize Yorumlar kısmından yazmayı unutma

  1. Dumpster - Recycle Bin

    Dumpster – Recycle Bin

    İlk uygulamamız Dumpster. Adından da anlaşılacağı üzere uygulama sayesinde telefonuna bir çöp kutusu eklemen mümkün. Sildiğin bir şeyi geri getirmek istersen basitçe uygulamaya girip kurtarmak istediğin veriyi seçerek geri yükleyebilirsin. Oldukça pratik!

  2. DiskDigger undelete (root)

    DiskDigger undelete (root)

    DiskDigger ile kurtaramayacağın dosya yok desek yeridir. Rootlanmış cihazlarla çalışan uygulama ile telefonundan silinmiş video, fotoğraf ve her türlü veriyi bulup geri getirmen mümkün. Mutlaka denenmesi gereken bir uygulama.

  3. GT Data Recovery (root)

    GT Data Recovery (root)

    GT Data Recovery de yine bir diğer kurtarıcı uygulama. Bu uygulama sadece fotoğraf ve video kurtarmakla kalmıyor aynı zamanda kaybettiğin ya da sildiğin kablosuz Internet şifrelerini dahi geri bulmanı sağlıyor. Harika değil mi?

  4. Photo Recovery - Free bird

    Photo Recovery – Free bird

    İşte alanında uzmanlaşmış bir diğer uygulama: Photo Recovery – Free Bird. Tek yapman gereken uygulamaya yüklemek ve kayıp fotoğraflarının peşine düşmek. Menülerin basitliğine ve kullanım kolaylığına biz tam puan verdik.

  5. Undeleter for Root Users

    Undeleter for Root Users

    Listemizin son sırsındaki uygulama ise Undeleter. Tıpkı diğerleri gibi fotoğraf ve videolarını kurtarmanı sağlıyor. Ancak farklı bir özelliği daha var. Sadece telefonunda değil SD kartında da kaybolan neyin varsa geri getirebiliyor. Bu özelliği listemizde yer almasını sağladı bile!

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…