Tinder, MeetMe Gibi En İyi 5 Arkadaşlık Uygulaması

friends

Resmi olarak yaza girdiğimize göre artık tatile çıkmanın ve yeni arkadaşlıklar kurmanın da vakti geldi demektir. Artık yeni insanlarla tanışmanı, sohbet etmeni sağlayan bir çok uygulama var. Zaten etrafında bu uygulamaların sıklıkla konuşulduğuna da şahit olmuşsundur.

Tek yapman gereken senin için listelediğimiz uygulamalardan birini indirmek, oyun oynamaya biraz ara vermek ve sıcak yaz günlerinin keyfini çıkarmaya çalışmak. Umarız sen de aradığın kişiyi sayemizde bulursun!

Aklına başka uygulamalar gelirsen bize mutlaka Yorumlar kısmından yaz.

  1. Tinder

    Tinder

    Arkadaşlık ve tanışma uygulamaları dendiğinde şüphesiz ilk akla gelen Tinder. Tinder sayesinde benzer ilgi alanlarına sahip kişilerle sohbet edebilir ve etrafındaki sana uygun profillerle tanışma fırsatı bulabilirsin.

  2. happn

    happn

    Bir diğer arkadaşlık ve tanışma uygulaması da happn. Sosyal bir ağ uygulaması olan happn ile etrafındaki insanları filtreleyebilir ve dilediğinle sohbet edebilirsin. Kişiselleştirme seçeneklerinin de bol olduğunu belirtmeliyiz.

  3. LOVOO Chat, Flirt, Real people

    LOVOO Chat, Flirt, Real people

    LOOVOO Chat, Flirt, Real people uygulaması da yine bir diğer arkadaşlık ve tanışma uygulaması. Konum bazlı çalışan uygulama ile etrafındaki uygun profillerini fotoğraflarına bakabilir ve dilersen bir sohbet başlatarak arkadaşlık kurabilirsin.

  4. Twoo - Yeni insanlarla tanış

    Twoo – Yeni insanlarla tanış

    Twoo arkadaşlık ve tanışma uygulaması da yine geniş filtreleme seçenekleriyle göz dolduruyor. Etrafındaki uygun profillere erişmeni sağlayan uygulama ile harika arkadaşlaklıklar kurarak yalnızlığını bir nebze azaltabilirsin umarız.

  5. MeetMe: Sohbet ve yeni arkadaş

    MeetMe: Sohbet ve yeni arkadaş

    Son olarak listemizdeki uygulamamız MeetMe: Sohbet ve yeni arkadaş. Oldukça geniş kullanıcı yelpazasine sahip uygulama profiller arasında gezinmek için sade şekilde tasarlanmış. Dilediğin kişiyle sohbet başlatıp muhabbeti koyulaştırmaksa senin elinde.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…