letgo, Zebramo Gibi En İyi 5 İkinci El Alışveriş Uygulaması

ikinci

Devir tasarruf devri! Tasarruf etmenin ana kurallarından biri de alışverişlerinde harcadığın paraya dikkat etmek. Almayı düşündüğün çoğu şeyin aslında ikinci el olarak da satıldığını biliyor musun? Uygulamaları incelediğimizde resmen satılmayan ürün olmadığını gördük. İğne iplikten tut da yat ve tekneye hatta oyun CD’lerine kadar resmen ne ararsan var.

Vergilendirme dışında da kaldığı için ikinci el alışveriş aslında oldukça karlı görünüyor.Şimdi aman ben başkasının kullandığı şeyi kullananmam demeyi bir kenara bırak ve senin için hazırladığımız en iyi 5 ikinci el alışveriş uygulaması konulu yazımıza odaklan. Artırdığın paralarla hayallerini kurduğun tatile çıktığında bizi anımsarsın umarız!

Senin de eklemek istediklerin varsa bize Yorumlar kısmından yazmayı unutma!

  1. letgo: 2. El Eşya Alım & Satım

    letgo: 2. El Eşya Alım & Satım

    İkinci el diyince şüphesiz ekla ilk gelen uygulama letgo. Belli ki bu konu üzerine delice kafa yormuşlar 🙂 Etrafındaki ürünleri görmeni sağlayan konum bazlı çalışan bu uygulama sayesinde bulamayacağın şey yok. letgo’ya bakmadan alışveriş yapmayı aklından bile geçirme!

  2. sahibinden.com

    sahibinden.com

    İkinci elden bahsedilir de eski kurtlardan Sahibinden es geçilir mi? Elbette hayır. Profesyonel olarak kategorize edilmiş Sahibinden uygulaması ayrıca güvenli ödeme seçeneğiyle de kendini ön plana çıkarıyor. Bizce alışveriş düşkünlerinin telefonunda mutlaka bulunması gereken bir uygulama.

  3. Zebramo: Güvenle al, hızlı sat

    Zebramo: Güvenle al, hızlı sat

    Zebramo başarılı şekilde kendini özelleştirmiş bir uygulama. Tamamen moda, kıyafet, ayakkabı, aksesuar gibi ürünler üzerine uzmanlaşmış. Sen de çanta hayranıysan ya da kıyafetlerine özen gösterenlerdensen Zebramo’yu mutlaka telefonunun bir kenarında tutmalısın.

  4. Hepsiburada

    Hepsiburada

    İkinci eldense daha çok uygun fiyatlı ürünleri görmek istiyorsan Hepsiburada yılların tecrübesiyle imadadına yetişecektir. Sayısız kategori arasından istediğin ürüne ulaşmanı sağlayan uygulama sürpriz hediye çekleri ile de diğerlerine fark atıyor!

  5. n11.com

    n11.com

    Bizim gibi mağaza mağaza gezmekten sıkılanlardansan n11 derdine derman olacaktır. Genel olarak mağazaların hesaplarına sahip olan n11 hem yeni ürünler almanı hem de en uygun fiyatları bulmanı sağlıyor. Ne alırsan al bu uygulamaya bakmadan kararını verme deriz!

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…