Cinayet Dosyası, Spaceship Battles Gibi Aralık Aynın En İyi 5 Oyunu!

aralik

Acısıyla tatlısıyla 2016 yılına veda etmek üzereyiz. Havanın genelde karanlık olması da cabası. Biz soğuklar iyice bastırdıkça oyunlarla teselli buluyoruz. Her ne kadar Aralık ayı içimizi üşütse de piyasaya çıkan yeni oyunlar sayesinde neşelendiğimizi söyleyelim. Senin için 2016 Aralık ayının en iyi oyunlarından bir seçki hazırladık. Uzaydaki savaşlardan cinayet dosyası çözmeye kadar Aralık ayının en dikkat çeken bu 5 oyunu umarız senin de beğenin kazanır.

Eğer unuttuklarımız varsa Yorumlar kısmından bize yaz. Senin en beğendiğin oyunları dinlemekten keyif duyacağız.

  1. Japan Food Chain

    Japan Food Chain

    Bugüne kadar bir çok restoran işletme oyunu oynadığını biliyoruz. Ancak Japan Food Chain oyunu biraz farklı. Nedeni ise Japon işi olması! Evet, eğer bir Japonun disiplini ile çalışıp bu restoranı babalar gibi işletirim diyorsan buyur bakalım. Biz biraz zorlandık ama Uzakdoğu felsefesi sayesinde iç huzuru bulmaya çok yaklaştık diyelim 🙂

  2. Cinayet dosyası

    Cinayet dosyası

    Ekran başında dizileri izleyip ahkam kesmek kolay. Oysa işin içine girince durumlar biraz daha karmaşıklaşıyor. Cinayet Dosyası oyunu sayesinde karışık dosyaları çözmek ve suçluları yakalamak bizi oldukça iyi hissettirdi. Yapman gereken oyunda verilen ipuçlarını takip ederek gizemi çözmek. Dedektiflik yapmak için bire bir!

  3. 1943 Deadly Desert

    1943 Deadly Desert

    Filmler yüzünden 2. Dünya Savaşı hep soğuk yerlerde geçti sanıyoruz. Oysa aynı zamanda çöllerde de müthiş çarpışmalar yaşandı. 1943 Deadly Desert sayesinde savaşın çöllerde geçen kısmında mücadele etmek bize müthiş keyif verdi. Tank, top ve ikmal işlerinden anlıyorsan bu oyun tam senlik demektir.

  4. Dragons & Vikings Empire Clash

    Dragons & Vikings Empire Clash

    Tarihte kuzeyin en cabbar savaşçıları kuşkusuz Vikingler. Dragons & Vikings Empire Clash oyunu da harika grafikleri ile bu duyguyu başarıyla aktarmış. Tek yapman gereken elindeki silahlarla stratejiler geliştirerek savaşmak ve imparatorluğunu genişletmek. Denizlerde de savaşabiliyor olmak oyuna ayrı bir keyif katmış.

  5. Spaceship Battles

    Spaceship Battles

    Star Wars (Yıldız Savaşları) yeniden sinemalardayken uzayda geçen bir savaş oyunundan da bahsetmek gerekiyor diye düşündük. Spaceship Battles harika grafikleri ve gerçeklik hissiyle dikkatlerimizden kaçmadı. Tek yapman gereken kahramanını ve uzay gemini seçerek acımasız bir savaşa girişmek. Zamanı unutmak isteyenler için biçilmiş kaftan!

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…