2015 Yılı Aralık Ayının En İyi Oyunları

Aralık ayının sonuna doğru gelirken bir yandan Noel kutlamaları yapıyor bir yandan da Android cihazlar için yeni çıkan oyunları oynamaya devam ediyoruz.

Anlaşılan o ki oyun yapımcıları yeni yıla harika bir şekilde girmemizi istemiş! Listemizde tabiri caizse yok yok! Hemen her kategoriden oyunların yer aldığı en iyi oyunlar listesinden bu ayın en iyi oyunlarını derledik ve senin beğenine sunduk! Belki savaşmaktan pek hoşlanmayabilirsin ama futbola ne demeli? Peki ya araba yarışıYoksa sen yepyeni bir macera mı arıyorsun? O halde okumaya devam!

  1. Score! Hero

    Score! Hero

    Bu ay futbolseverlerle tek kelimeyle muhteşem bir uygulama buluştu. Aşamaları birer birer aş ve ilk transferini gerçekleştir!

  2. Dead Effect 2

    Dead Effect 2

    Uzay gemisinde zombilerle savaşmaya ne dersin? Birbirinden etkili özel güçlerini kullanarak onları alt etmeye bir an önce başlamalısın!

  3. [adsense]
  4. Horizon Chase - World Tour

    Horizon Chase – World Tour

    Araba yarışı hiç şüphesiz en büyük tutkularımızdan biri! Peki ya tank ile yarışmaya ne demeli? Mutlaka denenmeli!

  5. Twist

    Twist

    İşte karşımızda yepyeni bir oyun stili. Diğer oyunlardan çok farklı, bambaşka bir bağımlılık sebebi! Bloklardan düşmemek için çok çabalamalısın!

  6. Shady Wars

    Shady Wars

    Müziksiz yapamam oyunların da hastasıyım diyorsun. E bir de Eminem’i seviyorsan, o hâlde hiç vakit kaybetmeden bu ayın en iyi oyunları arasında yer alan bu uygulamayı indirmelisin!

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…