2015 Yılı Aralık Ayının En İyi Uygulamaları

Aralık ayında muhteşem yepyeni uygulamalar bizlerle buluştu! Hızla gelişen mobil uygulama sektörü sayesinde Android cihazımızda hayal gücümüzü zorlayan yepyeni dünyanın nimetlerinden faydalanmaya devam edelim!

Oyunlar her zamanki gibi listemizin olmazsa olmazlarından ama bunun yanı sıra kadınların büyük beğenisini toplayan tırnak uygulaması da bu ayın en beğenilenleri arasına girmeyi başardı! İstersen daha fazla sözü uzatmadan listenin tamamına birlikte bakalım!

  1. SW Battlefront Companion

    SW Battlefront Companion

    Bilim kurgu dünyasının vazgeçilmezlerinden olan Star Wars serisinin yepyeni eklentisi! Daha önce hiç görmediğiniz haritalarda oynamaya bayılacaksınız!

  2. YouCam Nails- Manicure Salon

    YouCam Nails- Manicure Salon

    Manikür denince erkeklere pek bir şey ifade etmeyebilir ama kadınlar için oldukça önemli! 65’in üzerinde renk paletini mutlaka denemelisin!

  3. [adsense]
  4. Fallout C.H.A.T.

    Fallout C.H.A.T.

    Efsane oyunun belki de tek eksiği sohbet programının olmayışıyıydı. Artık bu da var! Üstelik Android cihazın ile her an yanında!

  5. Instagram'dan Boomerang

    Instagram’dan Boomerang

    Fotoğraf çekmeye bayılıyorum ama video da çekmek istiyorum diyorsan hemen bu uygulamayı yükle!

  6. AmpMe

    AmpMe

    Müzik dinlemeye, özellikle de yüksek sesle müzik dinlemeye bayılanlar için muhteşem bir uygulama!

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…