Xiaomi RedMi Note 2 ve herşeyi daha da güzelleştirecek 4 uygulama

xiaomi-redmi-mini-note-2-32G-phablet-review
XIOMI RedMi Note 2 32GM 4G Phablet piyasaya çıkalı çok olmadı ama ücretiyle herkesin dikkatini çekti.

Xiaomi RedMi Note 2 32GM 4G Phablet 5.5- inçlik ekranını devam ettirmiş ama daha ince ve daha hafif ve geliştirilmiş 1080p çözünürlüğüne ve canlı renklere sahip.32 GB Prime modeli, 4G LTE bağlantısını çift mikro sim girişine ve diğer klasik bağlantı seçeneklerine sahip. Android 5.02 Lollipop ile çalışıyor ve MIUI 7’dan yeni bir güncelleme almasına çok az kaldı. Bu güncelleme ile durum barı ve durumu özelleştirme gibi birçok seçenek gelecek. 13 MP’lik kamerası telefonun öne çıkan özelliklerinden. Eğer yüksek kaliteli ama bütçeye uygun bir telefon arıyorsan 189.99 dolara internet üzerinden bulabilirsin.

Her ne kadar bütçeye uydurmak için bazı özelliklerden fedakarlık etsek de bu uygulamalarda kamera ve pil ömrünü geliştirebilirsin:

  1. VSCO Cam®

    VSCO Cam®

    Xiaomi RedMi Note 2‘de kamera çok hızlı odaklanıyor ve kalitesi de ortalamanın üstünde ama bazı eksiklikleri var. Bunları da VSCO Cam ile kolayca tamamlabiliyorsun. Kaliteli bir çekimin yanı sıra efektlerle resimlerini düzenleyebilirsin ve her güncellemeyle yeni özelliklerden yararlanabilirsin.

  2. DU Battery Saver & Widgets

    DU Battery Saver & Widgets

    DU Battery Saver & Widget cihazların pil ömrünü uzatmak olan bir verimlilik uygulaması.Pil kullanımını optimize etmek için üç farklı mod sunuyor: genel mod, temel özelliklere odaklanıyor. Uzun Bekleme, aramalar ve SMSler hariç tüm aktiviteleri kapatıyor. Gece modu, saat hariç tüm aktiviteleri kapatıyor.

  3. [adsense]
  4. Buzz Launcher

    Buzz Launcher

    Herkes cihazının özel olmasını ister.Bu uygulama tam da bunun için. En iyi özelleştirme ödülünün yanı sıra 800,000’den fazla ücretsiz tema sunuyor. Xiaomi RedMi Note 2 için ideal bir uygulama. Mutlaka göz at.

  5. Fusion Music Player

    Fusion Music Player

    Tabii ki müzik uygulaması olmayan bir telefon olmaz. Evet Xiaomi RedMi Note 2 ile bir müzik uygulaması geliyor ve fena değil. Bu yüzden bir tık daha üstünü isteyebilirsin. Uygulama ücretsiz ve bir sürü müziğe erişimin var.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…