Elder Scrolls Benzeri En İyi Online Android Oyunları

Ben de bol bol internet var zaten, ben arkadaşlarım olmadan da oynayamam, online olsun bizim olsun diyorsan bu liste senin için!

Android cihazında rol yapma olsun, strateji olsun online oyunlara yer veriyorsan, bu oyunlara da bir göz at!

  1. Asphalt 8: Airborne

    Asphalt 8: Airborne

    Android cihazlar için en iyi arcade yarış oyunu senin için geliyor. Ashphalt 8’de çoklu oyuncu seçeneği ile en hızlı kimmiş kanıtla!

  2. Clash of Clans

    Clash of Clans

    Clash of Clans klanını zafere ulaştırman gereken destansı bir mücadele oyunu. Köyünü inşa et, askerlerini eğit ve binlerce çevrimiçi oyuncuyla mücadele et.

  3. [adsense]
  4. Dungeon Hunter 4

    Dungeon Hunter 4

    En sürükleyici, bağımlılık yaratan ve özenli aksiyon RPG destanının dördüncü bölümüne dal! İnsanlığın son umudu olarak krallığını kurtarman gerek!

  5. HellFire: The Summoning

    HellFire: The Summoning

    HellFire kart topladığın bir epik fantezi oyunu: alev topları fırlat ve mistik yaratıklardan oluşan bir ordu kur. Çok sayıda düşmanı yenmek üzere güçlü kartlardan oluşan bir deste oluştur.

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …