Stradivarius gibi mağaza uygulamaları artık Android Cihazında!

Alışveriş için her zaman doğru zamandır. Ama artık kalabalık mağazalarda saatlerce dolanıp istediğini aramak yerine bunu Android cihazından hemen halledebilirsin.

Android cihazını kullanarak favori mağazalarının resmi uygulamalarında yeni gelen ürünleri ve fiyatlarını görebilir, kendine göre kombinler yapabilir ve satın almaya hazırlıklı gidebilirsin. Mağazalarda saatlerce kararsız kalma kısmını atlamış olduk!

  1. H&M

    H&M

    Android cihazından H&M’in resmi uygulamasını kullanarak modayı güncel olarak takip edebilirsin. İndirim dönemlerini de takip ederek en yakınındaki mağazaya tam zamanında varabilirsin.
  2. Zara

    Zara

    Erkek, bayan, çocuk herkese hitap eden marka Zara’nın resmi uygulaması artık Android’te! Son gelen ürünlerden, indirimdeki ürünlere ve kalan bedenlere kadar her şeye ulaşabilirsin!

  3. [adsense]
  4. Stradivarius

    Stradivarius

    Cep veya tabletinizde, Android için Stradivarius keyfini çıkarın. Android cihazından sana özel Stradivarius katologuna göz at, ürünleri yakınlaştırarak incele ve önerilen ürünlerle kombinler oluştur.

  5. PULL&BEAR

    PULL&BEAR

    En yakınında yer alan Pull&Bear mağazasını bularak istediğin ürüne hızlıca ulaş! Katologlara ve kombinlere bakarak kendine uygun olanı seç. Yüksek çözünürlüklü fotoğraflarla ürün hakkındaki son kararı rahatlıkla verebilirsin!

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…