Android Cihazlar için En İyi Seyahat Uygulamaları

Sırt çantasını kapıp dünyayı gezmek herkesin hayalidir. Yeni insanlarla tanışmak,yeni yerleri, eşsiz manzaraları keşfetmek, yeni kültürleri tanımak, kim bunlara hayır diyebilir ki?Avrupa, Asya Hindistan nereyi gezdiğinin önemi olmaksızın sana her yerde yardımcı olabilecek, yol gösterecek uygulamaları siztatil ciler için hazırladık.
Yanınızda telefon ya da tablet oldukça, keyifli bir şekilde kaybolmadan ve plan yapmaya zaman harcamadan tatilin tadını çıkarabilirsin. Eğer sen de bir gezginsen ve bak bu uygulama da iyi diyorsan, bizimle paylaşmayı unutma!
  1. GPS Navigation BE-ON-ROAD

    GPS Navigation BE-ON-ROAD

    Kullanıcının internet bağlantısı olmadan gerçek zamanlı navigasyon alabildiği ücretsiz bir GPS sistemi. Çoğu GPS cihazı gibi çalışıyor, gideceğin yere rehberlik ederek bölge restorantları, benzin istasyonları, hastaneler gibi faydalı bilgiler sunuyor.

  2. Turkish Airlines

    Turkish Airlines

    Türk Havayollarının resmi mobil uygulaması. Uçuşlarını kolayca bul, kendin için en iyi koltuğu seç, rezervasyon yap, kolayca check in yap ve fırsatlardan yararlan!

  3. Yandex.Translate

    Yandex.Translate

    Yandex.Çeviri 40’ı aşkın dil biliyor.İstediğiniz dil çiftlerinde örneğin İngilizce’den Hollandaca’ya çeviri yapabilirsiniz. Popüler diller için sözcük kullanımı örnekleri, sözcük veya sözcük grubunun telaffuzunu dinleme özelliği içeren ayrıntılı sözlükler de Yandex.Çeviri’de mevcut.

  4. Wikitude

    Wikitude

    Gezdiğin yerleri hızlıca arat! Görsel ve videolarla Wikitude sana hızlıca anlatsın. Aynı zamanda etrafında bulunan yerler hakkında da bilgi edinebilirsin!

  5. Booking.com - 525.000+ otel

    Booking.com – 525.000+ otel

    Booking.com ile yüz binlerce otele telefonun yada tabletinden hızlıca ulaş .193 farklı ülkede 62,000’den fazla nokta için fiyat alman mümkün. Villa hotel, daireler, ağaç evler bulabilir ve mobil cihazından rezervasyon yapabilir yada iptal edebilirsin.


Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…