En Keyifli 5 Android Spor Oyunu

Futbol olsun, basketbol olsun eğer spor dallarıyla ilgiliysen spor oyunları oynamayı da sevme ihtimalin çok yüksek.

Aşağıda Androidler için mutlaka göz atılması gereken en güzel beş spor oyunu bulunuyor ve emin olun sizi saatlerce eğlendirecekler! Hadi durmayın, hemen şimdi indirin ve bu oyunların keyfini çıkarın.

  1. NBA General Manager 2015

    NBA General Manager 2015

    Bir NBA takımının koçluğunu yapın ve tüm sorumluluğu üstünüze alarak takımınızı zafere taşımanın adrenalini yaşayın! En iyi oyuncuları seçin ve onları eğiterek yeteneklerini geliştirin. Basketbol hayranları için muhteşem.
    Fiyat: Ücretsiz

  2. Big Win Football 2015

    Big Win Football 2015

    Basketbol sana göre değil mi? O halde Amerikan Futbolunu dene ve takımını zafere taşıyabilecek misin gör! Yıldız oyunculardan oluşan bir takım kur, çok çalış ve ligde başarıyı yakala. Bu oyunla acayip eğleneceksin.
    Fiyat: Ücretsiz

  3. [adsense]
  4. Madden NFL Mobile

    Madden NFL Mobile

    Sırada Madden serisi var. Harika tasarlanan bu müthiş oyunda pek çok özellik bulunuyor. Kafa kafaya mücadelelerde arkadaşların karşısında üstünlük sağla ve kendi efsanevi takımını oluştur. Neyi bekliyorsun, hemen başla!
    Fiyat: Ücretsiz

  5. 8 Ball Pool

    8 Ball Pool

    Biraz sakinleşip, rahatlamak için güzel bir bilardo oyunundan daha iyi ne olabilir? Benim de çok sevdiğim bu tarz oyunların oynaması gayet kolay, keyifli ve zaman geçirmek için birebir. Hatta arkadaşlarına karşı online olarakta oynayabilirsin!
    Fiyat: Ücretsiz

  6. New Star Futbol

    New Star Futbol

    Başarılı bir futbolcu olarak oynadığın bu oyunda çok çalışarak zirveye ulaşmalısın. Oyuncunu sıkı bir eğitimden geçir, goller ve iyi paslar at. Hocanı, takım arkadaşları ve taraftarları pişman etme!
    Fiyat: Ücretsiz

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…